Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı olarak yapılan idmanın 1,5 saat sürdüğü bildirildi.
İdmana, sakatlıkları olan ve tedavilerine devam edilen Ramazan Özcan, Nobre, Yusuf Şimşek ve Ekrem Dağ’ın katılmadığı belirtildi. Nihat ile Tabata’nın ise takımdan ayrı koşu yaptıkları ve bu oyuncuların test çalışmalarına devam edildiği kaydedildi. Siyah-beyazlı futbolcuların, koşuların ve küçük oyunların ardından taktik çalışmalarla idmanı tamamladıkları ifade edildi.
Antrenmanın ardından, sakatlığı bulunanların dışındaki tüm futbolcuların kampa girdiği açıklandı. Siyah-beyazlı ekipte, sakatlığı geçen Tello ile İbrahim Toraman’ın da takımla birlikte çalıştığı ve kampta yer aldığı belirtildi.
YORUM YAZ
+ DAHA FAZLA GÖSTER
SON 24 SAATTE YAŞANANLAR
Sıradaki haber yükleniyor...