MENÜ

Telekom yine kapalı gişe

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbinin biletleri dün satışa çıktı. Taraftarlar, satış başlar başlamaz biletlere büyük ilgi gösterdi.

Telekom yine kapalı gişe

Fenerbahçe arasındaki dev derbinin biletleri satışa sunuldu. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, biletler satışa çıkar çıkmaz büyük ilgi gösterdi. Kulüp yetkilileri, talebin aynı şekilde devam etmesi halinde, maçın cuma akşamı oynanacak olmasına rağmen stadın dolacağını tahmin ediyor.

Haberin Devamı

Fiyatlar her ne kadar cep yaksa da, derbinin zirve yarışındaki kritik önemi nedeniyle taraftarların hassas davrandığı belirtiliyor. Tribün kategorisine göre bilet fiyatları 150 TL ile 1000 TL arasında değişiyor.

Yönetimden kombinelilere çağrı

Sarı-Kırmızılı yönetim, maça gelemeyecek olan kombine sahiplerinden, biletlerini tek maçlığına devretmelerini istiyor. Bu kampanyaya katılan taraftarlara, önümüzdeki sezonun kombine kart satışlarında indirim yapılacağı ifade ediliyor.

Bunlara dikkat!

■ PFDK’nın 25 Ekim’deki kararı neticesinde, saha olaylarına karışan taraftarların bulunduğu Batı VIP 100 numaralı ve Doğu Tribün 115 numaralı bloklara giriş yapan seyircilerin elektronik biletleri bloke edildi. Bu taraftarlardan biletlerini bir maçlığına transfer etmeleri isteniyor.

Haberin Devamı

■ Tüm bilet kategorileri yemeksiz. İsteyen taraftarlar ekstra ücret ödeyerek yiyecek - içecek satın alabiliyor.

■ Stat otoparkı yalnızca sezonluk otopark kartı alan kombine sahiplerinin kullanımına açık. Maçlık stat otopark kullanım hakkı bulunmuyor.

■ Türk Telekom Stadı Aslanlı Yol gişeleri haftanın her günü 09.00 - 18.00 arası hizmet veriyor.

■ Beyoğlu GSStore haftanın her günü 10.00 - 22.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

■ 0-6 yaş ücretsiz.

YORUM YAZ