MENÜ

'Tekrarlanmasına izin vermeyiz'

Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül, geçen sezon ligin son haftasında yaşadıkları şoku tekrar yaşamak istemediklerini belirterek, "Tek amacımız kazanmak ve şampiyon olmak" dedi.

'Tekrarlanmasına izin vermeyiz'

Radyo Fenerbahçe’deki, "Fenercell ile Playlist" programının bu haftaki konuğu olan Gökhan, seçtiği 10 şarkılık listenin yayınlanmasının ardından kısa bir değerlendirme yaptı.
Spor Toto Süper Lig’de 15 Mayıs Pazar günü Ankaragücü ile yapacakları maçın hazırlıklarını ciddiyetle sürdürdüklerini dile getiren deneyimli futbolcu, geçen sezon son maçta yitirilen şampiyonluğu hatırlatarak, şunları kaydetti:
"Geçen sezon çok farklı şeyler yaşadık. Bu yıl bunun tekrarlanmasını istemiyoruz. Tek amacımız kazanmak ve şampiyon olmak. Ben bunun için her gece dua ediyorum. Çıkıp oyunumuzu oynayıp maçlarımızı kazanacağız. Taraftarlarımızı mutlu edeceğiz. Taraftarlarımız yine her zaman olduğu gibi yanımızda olacak, itici gücümüz olacak. Onlara çağrı yapmama gerek yok. Çünkü onlar yapmaları gerekeni her zaman fazlasıyla yapıyorlar."
Şarkı listesini eşiyle birlikte hazırladığını belirten Gökhan, maçlara giderken genelde hareketli şarkılar dinlediğini, maçlardan sonra ise slow şarkılarla dinlendiğini vurguladı.
Programda her zaman olduğu gibi dinleyiciler, çalan parçaların hangi oyuncunun seçimi olduğunu tahmin etmeye çalışırken, doğru tahminde bulunan 3 dinleyici, Fenerbahçe-Ankaragücü maçı için Fenercell tribününden bilet kazandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ