MENÜ

"Teknik ekip geri dönsün"

Antalyaspor Kulübü Derneği Onur Kurulu Başkanı Uluğkay: "Tüm onur kurulu divan üyelerimizin müşterek görüşü, istifa eden bu arkadaşlarımızın görev başına dönmeleridir"

"Teknik ekip geri dönsün"

Antalyaspor Kulübü Derneği Onur Kurulu Başkanı Dündar Uluğkay, takımdan istifa eden yönetim ve teknik ekibin görevinin başına dönmelerini istedi.

Uluğkay, onur kurulu divan üyeleri adına yaptığı yazılı açıklamada, Medical Park Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve tüm altyapı hocalarının görevlerinden istifa etmelerinin Antalyaspor kamuoyunda üzüntüyle karşılandığını vurguladı.

Divan üyelerinin düzenlenen toplantıyla takımda yaşanan olumsuzlukları değerlendirdiğini belirten Uluğkay, açıklamasında "Tüm onur kurulu divan üyelerimizin müşterek görüşü, istifa eden bu arkadaşlarımızın görev başına dönmeleridir" ifadesini kullandı.

Uluğkay, açıklamasında şunları kaydetti: "Değerli başkan ve yönetim kurulu üyelerimizin uzun süreden beri fedakarca çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. 2013 futbol sezonunda yaşanan olumsuz gelişmeler, hepimizi üzmüştür. Antalyaspor, ülkemizde kurumsal yapısı itibarıyla en öne çıkan kulüplerdendir. Yaşadığımız bu sıkıntıları panik yapmadan sağ duyumuzla çözebiliriz. Antalyaspor artık bir dünya markasıdır. Genel kurullarımıza kadar kulübümüzü yönetecek, Antalyaspor ve Antalya’yı seven, ekmeğini Antalya’da kazanan iş adamlarımızın şehrimizde mevcut olduğundan eminiz. Antalyaspor AŞ yönetimine talip olan arkadaşlarımızı 14 Haziran’da yapılacak genel kurulumuza bekliyoruz."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ