MENÜ

Teklif yapıldı, yanıt bekleniyor

Beşiktaşlı yöneticiler dün Ralf Rangnick'e 4 yıllık sözleşme teklifini sundu. Aklında küçük soru işaretleri bulunduğunu söyleyen Alman hoca, bu akşama kadar süre istedi

Teklif yapıldı, yanıt bekleniyor

Tayfur Havutçu’yla yollar ayrıldıktan sonra teknik direktör arayışı içerisine giren Beşiktaş’ta ilk aday olan Ralf Rangnick’le görüşmeler devam ediyor. Yurt dışında bulunan Tamer Kıran ile İbrahim Altınsay’ın dün yüzyüze görüştüğü Alman teknik adama, 4 senelik sözleşme önerisi yapıldı. Uzun vadeli çalışma garantisi ve projelerden etkilenen Rangnick’in, Beşiktaşlı idarecilerin sıcak tavırlarından etkilendiği ve anlaşmanın büyük ölçüde sağlandığı kaydedildi. Rangnick ailesiyle son bir kez daha görüşeceği, ayrıca yardımcıları konusunda aklında küçük soru işaretleri bulunduğu belirtildi. Bu akşama kadar süre isteyen Alman futbol adamının, sağlık sorunlarını da tamamen atlattığını idarecilere ilettiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Bayern Münih de istemiş

Bu arada Rangnick konusunda ilginç bir gerçek de ortaya çıktı. Van Gaal’ın gönderilmesinin ardından, Rangnick’in bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde final oynayan Bayern Münih’in gündemine geldiği, ancak Alman futbol adamının rahatsızlığı nedeniyle bu transferin gerçekleşmediği belirtildi.

Anderlecht de ‘Rangnick’ diyor

Tıpkı Beşiktaş gibi teknik direktör arayışı içerisinde bulunan Belçika ekibi Anderlecht’in de Ralf Rangnick’le görüştüğü ortaya çıktı. Belçika gazeteleri Anderlecht yetkililerinin, Alman hocayla iki kez görüştüklerini yazdı. Ayrıca haberde, Beşiktaş’ın yanı sıra İngiliz West Bromwich’in de Rangnick’le temasa geçtiği dile getirildi. Eylül ayından bu yana futbol sahalarından uzak kalan başarılı çalıştırıcının sağlık sorunlarını atlattığına da haberlerde yer verildi.

Haberin Devamı

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ