MENÜ

Tek rakibi Manchester!

Taraftarların sanal alemde oluşturduğu 'Galatasaray Fan Page' adlı grup 1.9 milyon üyeyi geçti. İngiliz devi ise 1 milyon üyeyle ikinci.

Tek rakibi Manchester!

Esclusivosportivo.blogspot.com’un araştırmasına göre, Galatasaray sanal alemin de kralı. Spor kulüpleri kategorisinde en çok taraftarı bir araya getiren ‘Galatasaray Fan Page’, rakiplerine ezici bir üstünlük sağladı. Facebook’ta en yakın rakipleri yaklaşık 1 milyon üyeli Manchester United ve 919 bin üyesi olan New York Yankees’i gerilerde bırakan ‘Galatasaray Fan Pag’in Türkiye’den yanına yaklaşan bile yok. Facebook’taki sıralamaya göre Beşiktaş 7., Türk Milli Takımı 17., Genç Fenerbahçeliler ise 27. sırada bulunuyor.

Haberin Devamı

Öfkeli: Hedef 2 milyon
Sayfa kurucusu Umut Öfkeli, hedeflerinin 2 milyon Galatasaraylı’yı kulübe destek için bir araya toplamak olduğunu belirterek, ‘Galatasaraylılık aşkı ile çıktığımız bu yolda ilk etabı layıkıyla başardık. Umuyoruz ki bu rakam daha da yukarılara çıkacaktır ve kulübümüze desteğimiz eskisinden de fazla olacaktır. Tüm Galatasaraylı taraftarları buraya davet ediyorum’ diye konuştu.

YORUM YAZ