MENÜ

Tek patron Şenol Güneş!

Şenol Güneş'in imza töreninde sinyali verilen Beşiktaş'taki yeni düzen hayata geçiyor. Futbol şubesi kaldırılıyor. Tüm yetki teknik direktör Güneş'te olacak

Tek patron Şenol Güneş!

Beşiktaş futbolda yeniden yapılanma sürecine girdi. Siyah-beyazlı kulüple 2+1 yıllık sözleşmeye imza atan Şenol Güneş, sadece Ümraniye'nin değil futbolun patronu oluyor. Hayata geçirilmeye başlanan yeni yapılanmada sistem şöyle işleyecek:

ÇEBİ'DEN SÜRPRİZ BASIN TOPLANTISI

Ahmet Nur Çebi'nin başkanlığındaki futbol şubesi kaldırılıyor. Yetkilerin çoğu Şenol Güneş'e bırakılıyor. Güneş, başkan ve yönetimle aracı olmaksızın kurulacak sistemi yürütecek. A'dan Z'ye her şey Güneş'in sorumluluğunda olacak. Ancak daha önce birkaç kez Haziran'da istifa edeceğini söyleyen Çebi'nin, ani bir kararla bugün 13.30'da basın toplantısı yapacağını bildirmesi şüphe uyandırdı. Açıklamaları merakla beklenen Çebi'nin istifa edebileceği gelen haberler arasında.

SPORTİF ORGANİZATÖR GELİYOR

Şenol Güneş'e bağlı olmak kaydıyla yönetimle-Güneş arasındaki ilişkileri sağlayacak, futbolcu tarama, altyapı koordinasyonu ve organizasyonlar gibi birçok kalemi içeren görevler için bir sportif organizatör görevlendirilecek. Bu isim Güneş'in kontrolünde hareket edecek. Önder Özen'in görev tanımından farklı konumlandırılacak. Bu görev için de Gökhan Keskin ismi öne çıkıyor.

ONAY YOKSA, TRANSFER DE YOK


Transferlerde çalışmalar ilk aşamadan itibaren Şenol Güneş ve ekibinin bilgisinde yürütülecek. Güneş'in onay vermediği hiçbir isim alınmayacak. Bu kapsamda son 1 haftadır 80'e yakın futbolcunun kaseti Güneş ve ekibi tarafından tek tek inceleniyor.

VARDAR GÖREVİNİ SÜRDÜRECEK

A takım sorumlusu Mete Vardar'ın görevini sürdüreceği ve kamplarda belli sürelerde takımla birlikte olacağı öğrenildi. Ayrıca Şenol Güneş, 15 günde bir başkan ve yöneticilerle bir araya gelerek çalışmalarla ilgili ayrıntılı rapor verecek. Yönetimle fikir alışverişi yapacak.

Kaynak: Sabah

Haberin Devamı
YORUM YAZ