MENÜ

Tek hedef final

Bir tarafta son derece deneyimli bir kadroya sahip olan ve vadinin tecrübeli takımlarından Oyun Hizmetleri Espor, diğer yanda ise Yükselme Ligine açık elemelerden katılmayı başaran Macro Maniacs takımı. İki takım da istekli, iki takımında hedefleri büyük ve iki takımında tek bir hayali var önce final sonra Şampiyonluk ligi.

Tek hedef final

Normal sezonda geçit vermedi

Oyun hizmetleri Espor Kulübü normal sezonda oynanan 2 maçtan da galibiyetle ayrılmayı başararak, rakibine bozgun yazısını göstermişti. Özellikle ikinci maç çok büyük bir çekişmeye sahne olarak tam 40 dakika sürmüş olsa da Oyun Hizmetleri maç sonunda gülen taraf olmayı başarmıştı. İkinci maçın en ilginç istatistikleri ise Oyun Hizmetleri Espor’un orta koridor oyuncusu Umut’un Cassiopeia gibi geç oyunda güçlü bir şampiyonla 40 dakika boyunca sadece 9.5 k hasar vurmuş olmasıydı. Oyun Hizmetleri adını finale yazdırmak istiyorsa son derece formda olan LongB’yi durdurması gerekiyor.

İki Takımda Son Maçlarından Sonra Değişiklik Yaşadı

Macro Maniacs ekibi alt koridorunu değiştirerek destek rolüne geçen sene Oyun Hizmetleri takımıyla Şampiyonluk Ligine çıkmayı başaran Only35’i transfer eden ekip nisancı rolüne ise Şampiyonluk Liginin tecrübeli oyuncusu Mean’i transfer etti. MCM ekibinin yaptığı son değişiklik ise ormancı rolüne ise Reativo oldu. MCM yaptığı bu 3 değişiklikten sonra oynadıkları son 4 maçta 3 galibiyet almayı başardılar ve son derece formda gözüküyorlar. Özellikle alt koridor değişikliğinin son derece olumlu bir etki yaptığı söylemek gerekiyor.

Oyun Hizmetleri Espor ise sadece bir değişiklik yaptı ve koç değişikliğine giderek koç pozisyonuna İbrahim ‘’Doctor’’ Karaaslan’ı getirdi ve bu koç değişikliğinin ardından çıkılan 4 maçtan 3 galibiyet almayı basardırlar. İki takımda çok formda, iki takımında çok önemli, çok tecrübeli oyuncuları var. Doctor Oyun Hizmetleri için bir kez daha reçeteyi yazıp tecrübeli oyuncular önderliğinde rakibini geçmeyi başarabilecek mi yoksa Macro Maniacs ekibi ligin intikamını alarak yarı finalde gülen taraf olabilecek mi?

Bu zorlu maç 14 Mart Salı günü saat 18:00 de başlayacak ve canlı olarak Youtube ve Twitch üzerinden izlenebilecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ