MENÜ

'Tedirgin olmadığımızı söylemek yanlış olur'

Aykut Kocaman'dan, milli takım sağlık heyetine gönderme.

'Tedirgin olmadığımızı söylemek yanlış olur'

Genç hoca, Belediye maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, önemli oyuncularının milli takım kampına katılacağını belirterek, “Milli takımda sakatlanmışlardı. Tedavilerini yaptırdık yine gönderiyoruz. Hem onlar, hem diğer futbolcular için başarının yanı sıra kulüplerine sağlıklı dönmelerini diliyorum. Sağlık heyetinin daha özenli olması akılcı olur” diyerek göndermede bulundu. Kocaman, maçla ilgili değerlendirmesinde ise şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Uzun süre sonra ilk kez taraftarımızın önüne çıktık. Hem onlar çok istekliydi hem de futbolcularım. Trabzon ve Galatasaray’ı yenmiş, 4 maçta 10 puan toplamış, yenilgisiz bir takıma karşı mücadele ettik. Tam anlamıyla 2 devreli bir maç oldu. İlk yarıda Belediye oyununu kabul ettirdi. Bu devrenin berabere bitmesi, bizim için bir şanstı. İkinci yarıda golü erken bulduktan sonra ise biz üstünlüğümüzü dikte ettirdik. 3-0’a kadar her şey çok iyi gözüküyordu. Ancak skor 3-2 olduktan sonra tedirginlik duymadığımızı söylemek yanlış olur. Ancak Cristian’ın ikinci yarıdaki oyunumuzu taçlandıran golüyle maçı bitirmeyi başardık. Oyuncularım şunu biliyor ki, biz, 5 maçta puan yapmadık, 95 puan yaptık. Geçen sezonu devam ettiriyoruz. Bu, benim için de tüm oyuncularım için de çok önemli.” Kocaman, takımdan ayrılanlardan gelen bonservis paralarının takıma kaynak olduğunu kaydederek, onlara müteşekkir olduğunu sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Sürpriz kadro

Aykut Kocaman’dan sürpriz kadro. Genç hoca, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz ve Stoch’a forma verirken, Caner ile Bilica yedek soyundu. Bekir savunmanın ortasına çekilirken, Orhan Şam sağbek, Gökhan orta sahanın ortasında oynadı. Ancak bu değişiklikler hiç yaramadı. Orhan aksadı, Gökhan amaçsızca gezinip durdu, Semih
yokları oynadı. İkinci yarıda Semih ve Orhan’ın yerine Sezer ile Bienvenu girince, şemsiye tersine döndü. Müthiş oynamaya başlayan Fenerbahçe, sonunda 4-2’lik galibiyete ulaştı.

YORUM YAZ