MENÜ

Tayfun Korkut'un sözleşmesi uzatılıyor

Tayfun Korkut'un çalıştırdığı Hannover 96'da başkan Martin Kind, Türk teknik adamın sözleşmesini yenileyerek, yıllık ücretine zam yapacaklarını açıkladı.

Tayfun Korkut'un sözleşmesi uzatılıyor

Teknik direktör Mirko Slomka ile yolların ayrılması sonrası 31 Aralık 2013 günü Hannover yeni teknik direktörünün adını açıkladığında hem Almanya'da hem de Türkiye'de sürpriz bir isim futbolseverlerin karşısına çıkıyordu: Tayfun Korkut. Aradan geçen 365 gün sonrasında ise o zaman kararı veren Hannover başkanı Martin Kind, verdiği kararın doğruluğunu görmenin mutluluğunu yaşıyor.

Bild gazetesine konuşan Hannover başkanı, "Tayfun Korkut bizim için büyük bir şans. O zaman onun insani ve mesleki özellikleri konusundaki değerlendirmemiz tamamıyla doğru çıktığı için çok sevinçliyim. O örnek bir model" sözleriyle türk teknik adama övgüler yağdırdı.

Diğer teknik adamlara göre az kazanıyor

Hannover 96 ile anlaştığında 2016 yılına kadar imza atan Tayfun Korkut takımı ligde tutmasına rağmen Bundesliga'daki diğer meslektaşlarından daha az kazanıyor. İşte başkan Kind şimdi bu durumu düzeltmek amacında.

Hannover başkanı "Yaza kadar beklemek istemiyoruz. Önümüzdeki aylarda sözleşmeyi uzatmak için kendisi ile görüşmeler yapacağız" dedi.

Tayfun Korkut, geride kalan 365 günde takımı ile ligde 48 puan topladı.

Ntvspor

Haberin Devamı
YORUM YAZ