MENÜ

Tayfun Korkut Bayern'e dayanamadı: 0-4

Almanya Bundesliga'da lider Bayern Münih, deplasmanda Tayfun Korkut'lu Hannover'i 4-0 mağlup etti. Bavyeralılar'ın gollerini Müller, Thiago ve Mandzukic kaydetti.

Tayfun Korkut Bayern'e dayanamadı: 0-4

Almanya Bundesliga'da 22. hafta mücadelesinde lider konumda olan ve en yakın rakipleriyle olan puan farkını gittikçe açan Bayern Münih, AWD Arena'da Tayfun Korkut'un teknik direktörlüğünü yaptığı Hannover 96'ya konuk oldu. 25. dakikada sağ kanattan ceza sahası içerisine gönderilen ortaya Thomas Müller kafasını vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. 34'te Schweinsteiger'in savunma arkasına attığı yüksek pasa Thiago hareketlenip kontrol etti ve düzelttikten sonra durumu 2-0'a getiren golü kaydetti. İlk yarı Bayern'in 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda da etkili ataklarını sürdüren Münih, 59'da Müller ile farkı 3'e çıkardı: 0-3. Dakikalar 66'yı gösterdiğinde sağ taraftan yapılan ortaya savunmanın üstünden yükselerek kafayı vuran Mario Mandzukic, maçın skorunu belirleyen golü kaydetti: 0-4. Tayfun Korkut'lu Hannover, lider Bayern'e evinde 4-0 mağlup oldu.

HANNOVER 0-4 BAYERN MÜNİH (23.02.2014)

HANNOVER 96 İSTATİSTİKLERİ

BAYERN MÜNİH İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ