MENÜ

Tarık Çamdal ve Koray Günter formayı unuttu

Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği ancak beklenen verimi alamadığı genç oyuncular Tarık Çamdal ve Koray Günter, 126 gündür formaya hasret.

Tarık Çamdal ve Koray Günter formayı unuttu

Bu sezon resmi maçlarda forma şansı bulamayan iki oyuncu, en son resmi maçlarını geçtiğimiz sezonun son haftasında oynanan Çaykur Rizespor müsabakasında oynamıştı.

Sarı-kırmızılı kulübün bonservislerine 7 milyon 250 bin Euro (24 milyon TL) ödediği Tarık Çamdal ve Koray Günter, bu sezon teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun gözüne girmeyi başaramadı. Hiçbir resmi müsabakada forma giyemeyen iki oyuncu da son maçlarını 126 gün önce oynadı.

HAMZAOĞLU'NDAN SÜRE ALAMADILAR

Cim Bom'un geçtiğimiz sezon lig şampiyonluğunu garantileyerek gittiği son hafta maçı olan Çaykur Rizespor müsabakasında forma şansı bulan ikili, bu maçın ardından oynanan resmi maçların hiçbirinde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nda süre alamadı.

TARIK ÇAMDAL'A 4 MİLYON 750 BİN EURO

Eskişehirspor'dan 4 milyon 750 bin Euro'luk bonservis bedeliyle transfer edilen Tarık Çamdal için sarı-kırmızılı kulüp, 5 yıllık sözleşme gereği 6 milyon 955 bin Euro garanti para ödemeyi taahhüt etmişti.

KORAY GÜNTER'E 3 MİLYON 700 BİN EURO ÖDENECEK


Geçtiğimiz yılın ocak ayında Alman ekibi Borussia Dortmund'dan 2 milyon 500 bin Euro bonservis bedeliyle satılan alınan Koray Günter için ise Galatasaray, 4 buçuk yıl için toplam 3 milyon 700 bin Euro garanti para ödeyecek.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ