MENÜ

Tarihi maç Moen'in

Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanacak Real Madrid-Galatasaray karşılaşmasını, Norveç Futbol Federasyonu'ndan 34 yaşındaki Svein Moen yönetecek.

Tarihi maç Moen'in

Galatasaray’ın, tarihi Real Madrid karşılaşmasında Norveçli Svein Moen düdük çalacak. Henüz 34 yaşında olan Moen’in yardımcılıklarını Kim Thomas Haglund ve Frank Andas üstlenecek. Sven Erik Midthjell’in dördüncü hakem olarak görev alacağı maçın ilave yardımcı hakemleri Ken Henry Johnsen ve Svein-Erik Edvartsen olacak. Moen, bu sezon 2. tur ilk maçında Bayern Münih’in, deplasmanda Arsenal’i 3-1 yendiği mücadelede verdiği yanlış korner kararıyla ev sahibinin tek golünü atmasına neden olmuştu.

2 maçımızda düdük çaldı

2010’da Bursaspor’un sahasında Valencia’ya 4-0 yenildiği, Fenerbahçe’nin ise deplasmanda Young Boys’la 2-2 berabere kaldığı maçları yöneten Moen, Kanarya’da Kazım’ı kırmızı kartla oyundan atmıştı.

CR7 onu hiç sevmiyor

Real Madrid’in yıldızı Cristiano Ronaldo’nun, Moen’le geçmişteki hatıraları pek de iyi değil. 2011 yılında Los Galacticos’un, Dinamo Zagreb’i deplasmanda 1-0 yendiği maçta Moen, Hırvat temsilcisinin CR7’ye yaptığı sert fauller karşısında kayıtsız kalmıştı. Norveçli hoca için Ronaldo da maç sonrası, “Berbattı. Kendisinden hiç memnun değilim. Umarım bir daha bu hakem maçımızı yönetmez. Utanç vericiydi” demişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ