MENÜ

Tarihi imzayla Guarin Fener'e!

İnter, 36 milyon Euro ile tarihinin en pahalı ikinci imzasını Geoffrey'ya attırdı. Fransız yıldızın gelmesiyle, Guarin gözden çıkartıldı. Kolombiyalı artık Fener'e çok yakın.

Tarihi imzayla Guarin Fener'e!




Fenerbahçe’ye orta saha transferi konusunda müjdeli haber İtalya’dan geldi. Pereira’nın istediği İnterli Fredy Guarin için Roberto Mancini, “Orta sahaya transfer yaparsak, onu gönderebiliriz” demişti. İtalyan ekibi önceki gün büyük bir bomba patlattı.

Arsenal, Tottenham ve ezeli rakibi Milan’a büyük bir çalım atarak Monaco’nun 22 yaşındaki yıldızı Geoffrey Kondogbia’yı kadrosuna kattı. Üstelik 36 milyon Euro’luk (110 milyon TL) bonservis bedeliyle kulüp tarihinin en pahalı ikinci imzasını attırarak... Fransız orta saha oyuncusunun transferinin ardından, Fredy Guarin de satış listesine konuldu.

Copa America’ya gitmedi

Sarı-Lacivertli kulübün sportif direktörü Giuliano Terraneo, yakın ilişkiler içerisinde olduğu İnter Milan’lı yöneticilerle masaya oturarak bu transferi tamamlayacak. Fenerbahçe 28 yaşındaki orta saha oyuncusu için 5 milyon Euro (15.3 milyon TL) ödemeye hazır. Sakatlığı nedeniyle Copa America’ya gitmeyen Guarin, kulüplerin anlaşma sağlaması halinde İstanbul’a gelerek imzayı atacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ