MENÜ

Taraftarlar olay çıkardı, maç yarıda kaldı!

2014 Dünya Kupası Asya elemelerinde Myanmar ile Umman arasında oynanan rövanş maçı, çıkan olaylar nedeni ile yarıda kaldı.

Taraftarlar olay çıkardı, maç yarıda kaldı!

2014 Dünya Kupası Asya elemelerinde Myanmar ile Umman arasında oynanan rövanş maçı, Myanmar taraftarlarının çıkardığı olaylar nedeniyle yarıda kaldı.

Haberin Devamı

Myanmarlı yetkililer, Rangun’daki maç 39. dakikada Umman’ın 2-0 üstünlüğüyle devam ederken Myanmarlı taraftarların Umman yedek kulübesine yabancı madde attığını söyledi.

Yedek kulübesine şişe, ayakkabı, taş atıldığı ve Umman teknik ekibinden bir yetkilinin yaralandığı, hakemin bunun üzerine maçı tatil ettiği belirtildi. Umman, sahasında oynadığı ilk maçı da 2-0 kazanmıştı.

Ummanlı yetkililer, bazı futbolculara da yabancı madde isabet ettiğini söyledi. Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği yaptığı açıklamada, maçla ilgili kararın en kısa sürede verileceğini belirtti.

Myanmar Futbol Federasyonu medya sorumlusu Soe Moe de yaptığı açıklamada, taraftar şiddeti nedeniyle Myanmar’da uluslararası maç oynanmamasına karar verilebileceğini belirtti.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ