MENÜ

Taraftar Beşiktaş'ı yalnız bırakmadı!

Beşiktaş’ı Avrupa Ligi’ndeki ilk sınavında Siyah-Beyazlılar yalnız bırakmadı. Maç hafta içinde oynanmasına rağmen, 28 bin taraftar Kara Kartal’ı tribünden destekledi, 90 dakika boyunca stadı tezahüratlarla inletti.

Taraftar Beşiktaş'ı yalnız bırakmadı!

Avrupa Ligi’ndeki ilk sınavını Sarpsborg karşısında veren ve sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrılan Beşiktaş, Vodafone Park’ta yine müthiş bir atmosfer önünde oynadı. Siyah-Beyazlı taraftarlar, karşılaşma hafta içi oynanmasına rağmen oyuncuları yalnız bırakmadı. Tribünde 28 bin civarında futbolsever vardı. 90 dakika boyunca hiç susmayan ve takımı ateşleyen taraftarlar, maç sonunda oyuncuları tribünlere çağırdı. Futbolcular da bu çağrıyı karşılıksız bırakmayarak taraftarları selamladı.

Haberin Devamı

Norveçliler de etkilendi

Bu arada Sarpsborg’a ayrılan tribünde de heyecanlı dakikalar yaşandı. Norveç’ten gelen taraftarlar, Beşiktaş’ın stadındaki atmosferi sürekli olarak video çekerek sosyal medya hesaplarında yayınladı. Sarpsborg takımındaki futbolcuların da atmosferden etkilendiği ve tribün paylaşımları yaptıkları görüldü.

YORUM YAZ