MENÜ

Tamer Tuna'dan itiraf! VİDEO

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, Sezon başında transferli ilgili hatalar yaptığımı düşünüyorum. Çünkü hem ekonomik şartları hem Sivasspor'un menfaatini düşünerek bazı konularda teknik adamlık kariyerimi bile etkileyecek seçimleri yapmadım dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü tur karşılaşmasında deplasmanda oynayacağı Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçının hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesi teknik heyet ve futbolcular Cumhuriyet'in 95'inci kuruluş yıl dönümü için fotoğraf çektirdi. Kulüp tesislerinde Tamer Tuna yönetiminde yaklaşık 1,5 süren antrenman düz koşu ile başladı. Antrenmanda Kayserispor maçında oynayan futbolcular yenileme çalışması yaparken, diğer futbolcular ise sentetik sahada çalıştı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Tamer Tunar, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Tuna, çarşamba günü karşılaşacakları Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade ederek Oynamayan oyuncuların oynayacak oluşları ve kadromuzun eksikliğini göreceğimiz bir maça çıkacağız. Türkiye Kupası her zaman önemli ama sonuca gidene kadar, finale gidene kadar olan kısım zorlayıcı ve lig etabında da önemli. Kadro derinliği olan takımlar için avantaj olabiliyor fakat biz o konuda biraz sorunluyuz. Oynayacak ve oynamış olan oyuncularımızdan da 4-5 tanesini kullanmak zorunda kalacağız. Hem sakatlıklardan dolayı hem de zaten kadro derinliğimizin kısıtlı olmasından dolayı öyle bir seçeneğimiz var. Çarşamba günü de Bodrumspor'a karşı turu geçmek için iyi bir mücadele ve oyun ortaya koyacağız diye konuştu.

YORUM YAZ