MENÜ

Tamer Tuna: Kaybeden değil, kazanan olarak ayrıldık

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında seri penaltı atışları sonucunda Evkur Yeni Malatyaspor’a kaybederek turnuvaya veda eden Göztepe’de Teknik Direktör Tamer Tuna, “Bugün sahadan birçok şey kazanan bir takım olarak ayrıldık” dedi.

Tamer Tuna: Kaybeden değil, kazanan olarak ayrıldık

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında turu geçen taraf seri penaltılar sonucunda Göztepe'yi mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor oldu.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulunan Tuna, “Bazı geri dönüşler hem güven verir hem de ilerisi için neler yapılabileceğini gösterir. Bugün de öyle bir maç izledik. Bu heyecanı tekrar yaşadığım için çok mutluyum. Takımıma karşı güvenimi hissettim. Evkur Yeni Malatyaspor’u tebrik ediyorum. Bugün için önemli olan hem bu geri dönüşü sağlamak hem de taraftarın coşkusuna uygun bir takım olabilmekti. Daha iyi olacağımıza dair bu maçta iyi sinyaller verdi. İlk yarıda çok aradık ve istedik ancak pozisyon üretemedik. Sonrasında turu getirecek pozisyonlar da ürettik ancak olmadı. Bugün buradan kaybeden değil, birçok şey kazanmış bir takım olarak ayrıldık” diye konuştu.

YORUM YAZ