MENÜ

Tam destek!

Karabükspor deplasmanında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Muslera, fazla tepki almadı. Yıldız kaleciye destek çıkan Fatih Terim ve takım arkadaşlarının ardından, taraftarlar da mesajı verdi: Muslera'ya güvenimiz tam

Tam destek!

Samsunspor galibiyetinin sonrasında gidilen Karabük deplasmanında hedef 3 puandı. Ancak Terim’in öğrencileri, sahadan 1 puanla ayrıldı ve özlemle beklenen galibiyet serisi yine ertelendi. Sarı-Kırmızılılar’ın bu maçtaki performansını etkileyen olayların başında, hiç şüphesiz 10 kişi kalmaları geliyordu. 14. dakikada oyundan atılan Fernando Muslera, bütün planları bozdu. Karşılaşma sonrası oldukça üzgün olduğu belirtilen Muslera’yı, takım arkadaşları teselli etmişti. Başta Sabri olmak üzere tüm futbolcuların destek verdiği yıldız için, teknik direktör Fatih Terim de “Dünyanın en iyi kalecilerinden biri. Bir şey diyecek halimiz yok. İhale ona bırakılamaz” demişti. Terim ve futbolculardan sonra taraftarlar da Muslera’ya sahip çıktı. Sosyal paylaşım siteleri ve forumlarda Karabükspor maçını tartışan taraftarlar, “Muslera kendini ispatlamış bir kaleci. Herkes hata yapabilir. Galatasaray’a çok şey verecektir, ona güvenimiz tam” şeklinde yorumlarda bulundular.

Haberin Devamı

Türkçe mesaj yolladı

Sarı-Kırmızılılar’ın özellikle twitter üzerinden iletişime geçerek destek verdikleri Fernando Muslera, yazdığı Türkçe mesajla taraftarlara yanıt vermeyi ihmal etmedi. Uruguaylı eldiven yaptığı paylaşımda sakatlığına ilişkin bilgi de verdi ve “Beni merak edip, destekleyen herkese teşekkür ederim, sağlık durumum gayet iyi. Beni ve tüm takımı devamlı destekleyen taraftarlarımıza büyük mutluluklar yaşatacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

YORUM YAZ