MENÜ

Tam 200 milyon Euro!

Kötü bir sezonu geride bırakan Manchester United, transferde büyük adımlar atmaya hazırlanıyor. Kırmızı Şeytanlar, Real Madrid'in kaptanı Sergio Ramos ve Bayern Münih'in dinamosu Schweinsteiger'i kadrosuna katmak istiyor.

Tam 200 milyon Euro!

Gelecek sezon yeniden mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi için iddialı olmak isteyen Manchester United'da menajeri Van Gaal, Bayern'in tecrübeli oyuncusu Bastian Schweinsteiger'in transfer için çalışmalara hız verdi.

Daha önce uzun süre Roma forması giyen Strootman için girişimler yapan Manchester United, Hollandalı oyuncunun yaşadığı ciddi sakatlık sonrasında bu hamlesinden yavaş yavaş vazgeçme kararı almıştı. Bayern'in sözleşmesinin son yılına girecek olan Schweinsteiger'in satılmasına sıcak bakabileceği öğrenildi.

Real Madrid'in yeni sözleşme önermediği Sergio Ramos, köprüleri attı. 29 yaşındaki tecrübeli defans oyuncu Manchester'dan transfer teklifi aldı. Real Madrid'in 200 milyon Euro serbest kalma bedeli bulunan Ramos'a 65 milyon Euro değer biçtiği belirtiliyor. Ramos'un ise yıllık 6 milyon Euro net ücretinden memnun olmadığı için gelen teklifleri değerlendirmeye başladığı biliniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ