MENÜ

TALİP VAR! Premier Lig...

Beşiktaş'ın eski hocası Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, Burak Yılmaz için Galatasaray2a 10 milyon euroluk resmi teklifte bulundu. Sarı Kırmızılılar ise İngiliz kulübüne, Sivasspor maçından sonra teklif verileceğini bildirdi.

TALİP VAR! Premier Lig...

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Burak Yılmaz'a, İngiltere'den talip var.

Beşiktaş'ın eski hocası Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, dün Srı Kırmızılı kulübü tecrübeli futbolcu için resmi teklif, gönderdi. West Ham'ın gözden çıkardığı bonservis bedeli 10 milyon euro.

Galatasaray yönetimi ise West Ham'a Evet ya da Hayır cevabı vermezken, "Kararımızı Sivasspor maçı sonrası bildireceğiz" diye geri dönüş yaptı. Bu arada West Ham'ın menajer vasıtasıyla Burak'a da teklif yaptığı, milli golcüye senelik 4 milyon euro önerildiği iddia edildi.

Konuyla ilgili olarak görüşlerine başvurulan Burak'ın menajeri Oghan Tarhan da bu transfer girişimini doğruladı.

"Görüşme maçtan sonra..."

Tarhan Burak'la ilgili teklifin Galatasaray'a ulaştığını ancak oyuncunun kendisine iletilen bir konu olmadığını söyledi.

Tarhan'a göre asıl görüşme Sivasspor maçı sonrası olacak. Eğer Sivasspor deplasmanı sonrası Galatasaray yönetimi, West Ham'ın teklifine olumlu yanıt verirse, İngilizler doğrudan Burak'la görüşme fırsatı bulacak. Tecrübeli golcünün de teklifi kabul etmesi durumunda mevcut kadroda Podolski ve Umut'tan başka golcü kalmamış olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ