MENÜ

"Takım ruhu sayesinde!"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig'de 4-2 kazandıkları Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada, oyuna iyi başladıklarını belirterek, "Verilmeyen faul nedeniyle oyuncularımızın enerjisi hakeme yöneldi, ancak ikinci yarı oyuna girenlerin performansı ve takım ruhu, maçı bize kazandırdı" dedi.

"Takım ruhu sayesinde!"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig’de 4-2 kazandıkları Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada, oyuna iyi başladıklarını belirterek, "Verilmeyen faul nedeniyle oyuncularımızın enerjisi hakeme yöneldi, ancak ikinci yarı oyuna girenlerin performansı ve takım ruhu, maçı bize kazandırdı" dedi.

Avcı, maça çok arzulu başladıklarını ifade ederek, "Kenarda verilmeyen faulün hemen ardından takımın enerjisi hakeme döndü. Bu olunca gerçek anlamda oyun bizim için iyi olmadı. Özellikle yapılan değişiklik ve oyuna giren oyuncuların katkıları ve takım ruhunu ortaya koymamız maçı bize kazandırdı" diye konuştu.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da bulunduğu 4. senede ilk kez böyle bir şeyi gerçekleştirdiklerini anlatan Abdullah Avcı, "Kupada ve ligde iyi gidiyoruz. Kasımpaşa iyi bir takım. Oyuncularımı da böyle geriden gelip, sakin oynayarak maçı kazandıkları için tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

Avcı, iyi futbol oynamaya çalıştıklarını da vurgularken, ligde yenemedikleri Trabzonspor’u Ziraat Türkiye Kupası’nda yenmeyi istediklerini söyledi.

Lacivert-turunculu oyunculardan Tevfik ise, maça iyi başladıklarını, ancak erken bir gol yediklerini belirterek, "Kasımpaşa’nın iyi takım olduğunu biliyorduk. İkinci yarı daha iyi motive olduk. Bu maçı geriden gelip almak ve 3 puanı kazanmak çok önemli, mutluyuz" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ