MENÜ

'Takım olmasaydık maçı kaybederdik'

Gaziantep beraberliği sonrasında oyuncularına sahip çıkan Carvalhal, 'Bugün iyi oynamadık, en azından takım kimliğini sahaya sürdük. Eğer takım olamasaydık, sahadan puansız ayrılırdık' dedi.

'Takım olmasaydık maçı kaybederdik'

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, 9 kişi kaldıkları Gaziantepspor karşılaşması sonrasında takım ruhuna atıfta bulundu. Portekizli çalıştırıcı, “23 günde 7 maç oynadık. Doğrusu hafta içi ve hafta arası karşılaşmalara çıkmaktan rahatsız değilim. Ama üst üste çok sık maç oynadığımız bir gerçek. Oyuncularım yoruldu. Beşiktaş’a baktığımda grupta ikinci, ligde de averajla dördüncü. Bu açıdan futbolcularımı kutluyorum. Bugün iyi değildik, ama takım gibi oynadık. Eğer takım olamasaydık, maçı kaybederdik” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

‘Hakemi konuşmam’

Kırmızı kartlar için yorum yapmayacağını söyleyen Carvalhal, “Yorumu kamuoyuna bırakıyorum. Hakemler üst seviyede ve konuşmaya gerek yok. Quaresma’nın takımdan ayrılması da bizim için sorun oldu. Onun üzerine kurgular yapmıştık, ancak beklenmedik bir şekilde aramızdan ayrılınca planlarımız altüst oldu” diye konuştu.

YORUM YAZ