MENÜ

Tahkim Kurulu'nun kararı sonrasında Fenerbahçe'den sert açıklama: TFF ve MHK...

Tahkim Kurulu bugün yapılan duruşmada MHK'yı haksız bulmuş ve ani kararla görevden alınan isimlerin kademelerine geri dönebileceği kararını vermişti. Fenerbahçe 8 Mart'ta MHK'nın kararı aldığı ilk anda yaptığı açıklamanın ardından, Tahkim Kurulu'nun kararı sonrasında da sert bir paylaşımda bulundu. Sarı-Lacivertliler, "Türk futbolunu bu kaosa, bu belirsizliğe, bu adaletsizliğe ve bu ciddiyetsizliğe sürükleyenler o koltuklarda nasıl oturacaklar?" sorusunu sordu.

Tahkim Kurulu'nun kararı sonrasında Fenerbahçe'den sert açıklama: TFF ve MHK...

Fenerbahçe, 8 Mart'ta MHK'nın aldığı flaş hakem kararı sonrasında sert bir açıklama yapmış ve 'Türk futbolu kimlerin elindedir?, perde arkasında neler yaşanmaktadır?, sezonun geri kalanında görev verilmeyecekleri açıklanan hakemlerin bu sezon boyunca orta hakem ve VAR hakemi olarak yönettikleri 150'nin üzerindeki maç hakkında ne düşünmemiz gerekiyor?, kalan ve giden hakemler hangi kriterlere göre belirlendi?, liste dışı kalanlar içi ne gerekçeyle bu kararlar verildi? ve yüksek performansı dolayısıyla görev süresi 1 sezon daha uzatılan bir hakem, bugün nasıl bir sebeple sezon ortasında liste dışı bırakıldı?' sorularını sormuştu.

Haberin Devamı

Tahkim Kurulu'nun görevden alınan hakemleri haklı bulmasının ve MHK'nın haksız çıkmasının ardından Sarı-Lacivertliler'den bir açıklama daha geldi. Kanarya'nın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, "Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Türk Futbolunun tarihine geçen 8 Mart 2022'de bu açıklamayı yapmıştık. Bugün, Tahkim Kurulu vermiş olduğu kararla bu sorularımızın haklılığını bir kez daha ortaya koymuştur. Son kez soruyoruz: Türk futbolunu bu kaosa, bu belirsizliğe, bu adaletsizliğe ve bu ciddiyetsizliğe sürükleyenler o koltuklarda nasıl oturacaklar?" ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

İşte o açıklama:

Tahkim Kurulunun kararı sonrasında Fenerbahçeden sert açıklama: TFF ve MHK...

YORUM YAZ