MENÜ

Taç krizi derbiye damga vurdu! Ali Ece pozisyon hakkında konuştu...

Beşiktaşlı oyuncular, Galatasaray'ın ilk golünden önce topun sarı-kırmızılı oyunculardan çıktığını belirterek Hakem Bülent Yıldırım'a itirazlarda bulundu. Yazarımız Ali Ece, pozisyon hakkında konuştu!

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın 44. dakikasında sarı-kırmızılı takım Onyekuru ile golü buldu. Onyekuru'nun golünden hemen sonra hakem Bülent Yıldırım'a "topun Galatasaraylı futbolculardan taça çıktığına" dair itirazlarda bulunan Beşiktaşlı futbolcuların bu tepkisi yerini bulmadı.

Haberin Devamı

Golden sonra VAR odasındaki Cüneyt Çakır ile görüşen Bülent Yıldırım, gol kararını değiştirmezken Beşiktaşlı futbolcuların tepkisi bir an olsun dinmedi ve hakem Yıldırım, santra bölgesinde topu fırlatan Gökhan Gönül'ü sarı kartla cezalandırdı.

Pozisyonla ilgili değerlendirmelerde bulunan yazarımız Ali Ece, "Galatasaray'ın attığı 1. golde pozisyonu görememiş olabilir. 2. gol Beşiktaş'ın savunma hatası vardı. Sen hakem hatası yüzünden formdan düşemezsin. Şampiyonluk oynayan bir takım hakem hatası olsa bile oyunu bırakmamalı" dedi!

YORUM YAZ