MENÜ

Taarruz başlıyor

Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda Sırbistan Milli Takım oyuncularıyla görüşmeye başlayacak olan Kartal'da rota Kızılyıldız forması giyen Milivojevic.

Taarruz başlıyor

Sırbistan Milli Takımı’nın maçlarını izleyen Samet Aybaba, 3 oyuncuyu çok beğenmiş ve bu isimleri yönetime bildirmişti. Şimdi yöneticiler Kızılyıldız forması giyen Milivojevic, Twente’de oynayan Dusan Tadic ve Heerenveen’in yıldızı Filip Djuricic ile görüşmelere başlayacak. Ancak bu oyuncular arasında Kartal’a en yakın olan isim kuşkusuz Milivojevic. Dusan Tadic ve Filip Djuricic’in el yakan maliyetleri Kartal’ı geri adım atmaya zorluyor. Özellikle Benfica’nın Djuricic için yaptığı 40 milyon Euro’luk teklif, bu transferi adeta başlamadan bitirmiş durumda. Dusan Tadic için de Twente’nin belirlediği bonservis ücreti 10 milyon Euro ve Beşiktaş’ın içinde bulunduğu mali durum nedeniyle bu transferde somut adım atması zor.

Aybaba’nın gözdesi

Bu iki oyuncunun yüksek maliyetleri nedeniyle Siyah-Beyazlı kulübün eli kolu bağlanırken, Aybaba’nın tam 4 kez çıplak gözle izlediği Milivojevic için herhangi bir engel görünmüyor. Hem defansif, hem de ofansif oynayabilen 21 yaşındaki oyuncunun maliyeti de Beşiktaş’a uygun. Kızılyıldız kulübü, bu oyuncunun bonservisini 1.5 ile 2 milyon Euro arasında belirledi. Oyuncunun alacağı parayla birlikte Kartal bu transferi 3 milyon Euro’ya bitirebilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ