MENÜ

Sven Goran Eriksson, 2. ligden kovuldu!

İsveçli teknik direktör Sven Goran Eriksson, Çin 2. Lig ekiplerinden Shenzen FC'den kovuldu. Eriksson ile yollarını ayıran Shenzen FC yönetimi, yeni teknik direktörü Wang'ı bir şiirle taraftarlarına duyurdu.

Sven Goran Eriksson, 2. ligden kovuldu!

Çin 2. Lig ekiplerinden Shenzen FC, üst üste 8 maçta galibiyet alınamaması üzerine teknik direktör Sven Goran Eriksson ile yollarini ayırdı. 13 maçta 20 puan ile dördüncü sıradaki Shenzen FC, bir maçı eksik lider Dalian Yifang'ın in 7 puan gerisinde.

Kulüp yönetimi takımın başına eski golcüleri Wang Baoshan'ı getirdi. Kulübün resmi internet sitesi, Wang'ı bir şiirle taraftara duyurdu:

"11 yıl önce Shenzen'e liderlik yaptin ve bizi hiç hayal kırıklığına uğratmadın... 9 yıl önce sorumluluk alıp Shenzen'i kurtardin... Birlikte savaştığımız o güzel günlerin hatırası hiçbir zaman aklımızdan çıkmadı... Şimdi efsaneyi geri getiriyoruz... Shenzen için hep birlikte, yeni bir maceraya atılıyoruz... Yuvana hoşgeldin koç Wang..."

Geçmişte İngiltere Milli takımı, Manchester City, Roma ve Lazio gibi kulüplerde görev yapan Eriksson, 2013 yılından beri çalıştığı Çin'de Guangzhou ve Shanghai SIPG'de teknik adamlıkta bulunmuştu.

Kaynak: Ntvspor

Haberin Devamı
YORUM YAZ