MENÜ

Suskun golcü

Sarı-Kırmızılı ekibin 7 haftadır sessiz kalan golcüsü Elmander dün de yokları oynadı. Fatih Terim ikinci yarıda net bir fırsatı kaçıran İsveçli yıldızı 65. dakikada kenara aldırttı.

Suskun golcü

Galatasaray’ın İsveçli yıldızı Elmander, Beşiktaş derbisinde de mumla arandı! 7 haftadır suskun kalan yıldız oyuncudan gol ve goller bekleyen Sarı-Kırmızılılar yine yanıldı. İlk 11’de sahaya çıkan Elmander ilk yarıda Beşiktaş defansının arasında gezinip, durdu. İkinci yarıda yakaldığı net bir fırsatı cömertçe harcayan İsveçli yıldıza teknik direktör Terim de anında müdahale etti. 65. dakikada Terim’in yardımcısı Ümit Davala tarafından kenara alınan Elmander’in yerine Sabri oyuna dahil oldu.

Haberin Devamı

Fırsatı kaçırdı

Sarı-Kırmızılı forma altında 12 golü bulunan Elmander dünkü maçta kaçırdığı net bir pozisyonu gole çevirse 13 golle kariyer rekorunu kıracaktı. Teknik direktör Fatih Terim’in hafta arasında yıldız oyuncuyla konuşup daha dikkatli olması konusunda uyaracağı belirtildi. Kulübeye gelirken oldukça moralsiz gözüken Elmander’in maçın berabere bitmesiyle birlikte adeta yıkıldığı görüldü.

YORUM YAZ