MENÜ

Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Survivor’da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Survivor 2021’de oynanan dokunulmazlık oyununun ardından konsey toplandı ve oylama yapıldı. Ünlüler ve Gönüllüler arasında yapılan mücadelede gergin anlar yaşandı. Çağrı’nın hem Dora ile hem de Poyraz ile yaşadığı gerginlik son bölümüne damga vurdu. Gerçekleştirilen yarışların ardından dokunulmazlığı Gönüllüler takımı kaybetti. İşte Survivor’da eleme adayı olan isim...

Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Survivor’da kimin eleme adayı olduğu dün yapılan oylamanın ardından belli oldu. 23 Ocak’ta yayınlanan Survivor’ın son bölümünde rekabet ve tansiyon yükseldi. Survivor'da büyük mücadele sonrası market ödülünü ünlüler alırken, nefes kesen mücadeleye sahne olan haftanın ilk dokunulmazlık oyununu 10-9 skorla ünlüler kazandı. Konseyde ise en çok ismi çıkan isim Aleyna oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Survivor'un ekranlara gelen son bölümünde eleme için kritik olan dokunulmazlık oyunu sonrasında gönüllüler takımı konsey oylaması yaptı. Gerginliğin eksik olmadığı gecede yapılan oylamayla potaya 6 oyla Aleyna girdi. Aleyna arkadaşlarının dolduruşa geldiğini ima etti.

Pazar günü ve Salı akşamı da iki adayın seçilmesi sonrası adaya bir isim veda edecek.

Haberin Devamı

Survivorda eleme adayı kim oldu

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Üçüncü haftanın 1. dokunulmazlık oyunu için ünlüler ve gönüllüler takımı karşı karşıya geldi. Güç ve dengenin önemli olduğu oyunda atışlarda yarışmacılar sağ ve soldaki çubuklara ikişer halka geçirmek için zamanla yarıştı. Oyunun finaline doğru Ayşe Gönüllüler takımına, sonrasında Batuhan Ünlüler takımına birer sayı kazandırdı. Böylece skor 9-9 oldu.

Bayrak yarışına giden dokunulmazlık oyununda, İsmail ile Merve, Reşat ile Ayşe karşılaşması oyunun kaderini belirledi.

Büyük mücadele sonunda İsmail son atışı ile Ünlüler takımı dokunulmazlığı kazandı.

SURVİVOR'DA MARKET OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haftalık erzak olan market oyunu için deniz üzerine kurulu parkurda ünlüler ve gönüllüler karşı karşıya geldi.

Adanın zorlu yaşam şartlarında yiyecek ödülünün büyük önem taşıdığı oyunda ilk önce gönüllüler öne geçti. Sonrasında Ünlüler onları yakalayıp farkı açtı.

Nefes kesen market oyununda 6-6 skorda kazanan takım, ünlüler oldu. Böylece ünlüler takımı patates ve sıvı yağ ödülünün sahibi oldu.

YORUM YAZ