MENÜ

Survivor'a 'Ölümüne Fenerbahçe' sözleri damga vurdu!

Survivor 2020 tüm heyecanı ile TV8 ekranlarında devam ederken yarışmacısı Berkan Karabulut, yazdığı yazıyı GS'ye benzeten Acun Ilıcalı'ya 'Ölümüne Fenerbahçe abi' dedi.

Televizyon ekranlarının ilgiyle izlenen programı Survivor’da heyecan tüm hızıyla sürüyor. Berkan Karabulut'un 'ölümüne Fenerbahçe' sözleri son programa damga vurdu. Acun Ilıcalı'nın Berkan'ın yazısını GS'ye benzetmesinin ardından yarışmacı "Ölümüne Fenerbahçe abi" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

SURVİVOR BERKAN KARABULUT KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Berkan Karabulut, 23 Eylül 1994 yılında İstanbul'da doğdu. Yugoslav bir ailenin üçüncü çocuğu olarak dünyaya gelen Berkan Karabulut, sık sık okul değiştirmiş ve bunun nedeninin her sene en iyi basketbol takımı neredeyse oraya yönelmesi olduğunu ifade ediyor.

7 yaşında futbola başlayan Berkan, sonrasında da birçok spor dalıyla ilgilendi. İstanbul'un en iyi takımlarında basketbol oynadı. 2 sene A takım seviyesinde profesyonel olarak oynandıktan sonra üniversiteye girip 2013 yılında fitness eğitmenliğine başladı. 1,5 sene Bellevue Residance'da eğitmenlik yaptıktan sonra bir tanıdığıyla ortak olarak Kuruçeşme'de spor stüdyosu açtı. 25 Aralık 2015'te ise kendi spor salonunu açtı.

YORUM YAZ