MENÜ

Survivor Sergen kimdir, kaç yaşında? Sergen Bayar Instagram ne? Sergen Bayar nereli, boyu kaç?

Acun Ilıcalı'nın sunduğu TV8'in fenomen yarışma programı Survivor 2021'e yedek isim olarak Sergen Bayar katıldı. Ünlüler takımına dahil olan Sergen Bayar için Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, ''Sergen’in enteresan bir parkur hızı var. Müthiş bir hız. Sergen Survivor tarihine geçti.' sözlerini kullandı. Yarışmadaki ilk gününde rakiplerine üstünlük sağlayan ve sembol oyununda kazanan isim olan Sergen'in kim olduğu aranmaya başladı. Survivor 2021 Sergen kimdir, kaç yaşında? Sergen Bayar Instagram ne? Sergen Bayar nereli, boyu kaç? sorularının yanıtları ve detaylar haberimizde.

Survivor Sergen kimdir, kaç yaşında? Sergen Bayar Instagram ne? Sergen Bayar nereli, boyu kaç?

Survivor 2021 kadrosuna yedeklerden dahil olan Sergen Bayar merak edilen isimler arasında bulunuyor. Sergen Bayar, Ünlüler takımı yarışmacıları arasında bulunuyor. Kişisel gelişim ve fitness antrenörlüğü yapan Sergen Bayar, aynı zamanda model olarak da çalışmalar yürütüyor. Survivor'ı sıkı takip edenler tarafından da çok konuşulan Sergen Bayar, sosyal medya hesabında sıkça spor yaptığı fotoğrafları paylaşıyor. Peki Sergen Bayar kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Sergen Bayar hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.

Haberin Devamı

Survivor Sergen kimdir, kaç yaşında?

Survivor Sergen ile ilgili konuşan Acun Ilıcalı, ‘Sergen’in enteresan bir parkur hızı var. Müthiş bir hız. Sergen Survivor tarihine geçti!’ dedi. Sosyal medyada da çok konuşulan Sergen Bayar, spor eğitmenliği yapıyor. Merak edilen isim sosyal medya hesabından bolca spor yaptığı fotoğrafları paylaşıyor. 1998 yılında Balıkesir Ayvalık'ta dünyaya gelen Sergen, Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda eğitimini sürdürüyor. Sergen Bayar'ın Spor geçmişi de bulunmaktadır.

Survivor Sergen kimdir, kaç yaşında Sergen Bayar Instagram ne Sergen Bayar nereli, boyu kaç

Sergen Bayar Instagram ne?

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da ‘srgnbayar’ kullanıcı adıyla yer almaktadır. 5242 takipçisi bulunan Sergen, paylaşımlarıyla ve yaptıklarıyla dikkat çeken isimler arasında yer alıyor.

YORUM YAZ