MENÜ

Survivor Ogeday Girişken kimdir, Fenerbahçeli mi, kaç yaşında?

Survivor 2017 finali ve oylama nefesleri kesti. Survivor şampiyonuOgeday Girişken kimdir? Survivor Şampiyonu Ogeday kimdir? Bu iki sorunun yanıtı merak ediliyor. Yarışmalardaki performansı ile dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe sporcusu Ogeday Girişken, şampiyon olarak büyük ödülün de sahibi oldu.

Survivor Ogeday Girişken kimdir, Fenerbahçeli mi, kaç yaşında?

Survivor 2017 Ogeday Girişken... Fenerbahçe kürek takımı forması giyen Ogeday Girişken ilk gün performansı ile 2017 Survivor'a damga vuran isim oldu. Gönüllüler, Ünlülere karşı büyük bir üstünlük sağlayarak iki ödülü de aldı. Ayrıca Ogeday, finalde Adem'i geçerek şampiyon oldu ve büyük ödülün sahibi oldu. Gecenin en etkili isimlerden biri de Ogeday Girişken oldu.

Hırsı ile dikkat çeken Girişken'in hayatına dair önemli bilgiler burada...


Survivor Ogeday Girişken kimdir, Fenerbahçeli mi, kaç yaşında?


Ogeday Girişken, 1992 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Marmara Üniversitesi BESYO’da tamamlamıştır. Fenerbahçe kürek takımında lisanslı sporcu olan Ogeday, ülkemizi milli formayla temsil ediyor.


Survivor 2018 All-Star ne zaman başlayacak? Survivor'da kimler yarışacak?

Ogeday Girişken 1.84 boyunda ve Ogeday Girişken 80 kilo ağırlığındaki Ogeday, kürek milli takımında ülkemizi temsil etmektedir.

İnstagram profili üzerinden paylaşımda bulunan Ogeday Girişken, fanları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Yarışma öncesi İnstagram hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Ogeday, hesabında " Şampiyonluklarına şampiyonluk katmaya geliyor" ifadesine yer verdi.

Survivor Ogeday Girişken kimdir, Fenerbahçeli mi, kaç yaşında


Litvanya'da yapılan U-23 Dünya Kürek Şampiyonası'nda Milli takım adına mücadele eden kürekçi Ogeday Girişken şampiyonayı 8. sırada tamamladı.

Kürek sporu içine girince “bana en yakın sporun bu olduğunu anladım” diyen Girişken, karşılaştığı zorlulukları “Ellerimiz çok acıyordu, su topluyordu, nasır bağlıyordu. Vücudumuzda çalışmayan kaslar, bu spor ile çalışmaya başlayınca ilk başta yürüyemez hale geldik.” sözleriyle dile getirdi. Kamplardan ötürü sosyal hayatının minimize olduğunu söyleyen Girişken, kürek sporunda önemli olan “kuvvetli çekmek” değil, aynı zamanda balans, teknik ve mental desteğinin çok önemli olduğunu söyledi.

Ben aç kalmaktan korkmam, onlar benimle yarışmaktan korksun sözleriyle tanıtım videosunda dikkat çeken Girişken’in performansı, gönüllüler takımını etkileyecek durumda. Yaptığı spordan ötürü vücut kaslarını en iyi şekilde kullanabilen sporcu, yarışmadaki birçok kulvardaki performansı takımını iyi bir yere getirebilir.

Survivor Ogeday Girişken kimdir, Fenerbahçeli mi, kaç yaşında

OGEDAY GİRİŞKEN'İN SEVGİLİSİ İLAYDA YALÇIN


Survivor gönüllüler takımı yarışmacısı olan Ogeday Girişken adaya sevgiyisi İlayda Yalçın'ı bırakıp gitti. Ogeday, sevgilisine olan aşkını instagram hesabından şu sözlerle ilan etmiş; "Tanıştığımız günden beri süprizler yapan en zor günlerimde en özel gunlerimde hep yanımda olan, bunu bana dolu dolu yasatan kocaman gülümsemesi ile içimi ısıtan o güzel yeşil gözlerini üzerimden hiç ayırmadan dolu dolu bakan bir aşk, sevgili ve arkadaş her kimlikte yanımda olan bebegim seni çok seviyorum."

Survivor Ogeday Girişken kimdir, Fenerbahçeli mi, kaç yaşında



Haberin Devamı
YORUM YAZ