MENÜ

Survivor kim elendi? Survivor'da adaya veda eden isim kim oldu?

Survivor All Star yeni bölümde eleme heyecanı yaşanıyor. Ünlüler gönüller dokunulmazlık oyunu için rekabet etti. İletişim oyunu sonrası eleme adayları merak konusu oldu. Takımlar arasında tansiyon giderek yükselirken haftanın eleme adayı sms sıralaması ile Yasin, Gökhan, Evrim ve Aşkım oldu. Bu akşam 4 isim arasından biri Survivor'a veda etti. Survivor'da adaya kim veda etti?

Survivor kim elendi? Survivor'da adaya veda eden isim kim oldu?

Ünlüler ve gönüllüler takımı, bu defa sevdikleri için parkura çıkıp yarıştı. Geçtiğimiz hafta düzenlenen iletişim oyununun kazananı gönüllüler olmuştu. 2 Mart Survivor iletişim yarışı nefes kesen anlara sahne oldu. Bu akşam gerçekleşen konseyde adaya veda eden isim belli oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ünlüler ve gönüllüler iletişim ödülü parkurunda mücadele ediyor. Oyunun ödülü ünlüler için arkadaşlarından elektronik posta, gönüllülerin ödülü de arkadaşlarından fotoğraflı mesajlar oldu.

Kadınlar mücadelesinin kazananı gönüllüler olurken erkeklerde de kazanan yine gönüllüler takımı oldu. İletişim ödülünün kazananı bu hafta da gönüllüler takımı!

SURVİVOR KİM ELENDİ?

İki takım hafta boyunca dokunulmazlık yarışına çıktı. Eleme adayları ise Yasin, Gökhan, Evrim ve Aşkım oldu. 2 Mart akşamı Survivor'dan elenen isim ise Aşkım oldu.

YORUM YAZ