MENÜ

Survivor fragmanında büyük sürpriz: Hakan Hatipoğlu'nun eşi Gizem hamile mi?

Survivor yarışmasının bu akşam bölümü için hazırlanan fragman epey dikkat çekti. Geçen haftalarda kazanılan ödül oyununda, ödül İstanbul'a gelmek ve yarışmacıların istedikleri gibi vakit geçirmesini sağlamaktı. Ödüle kavuşan gönüllüler takımında duygu dolu anlar kameralara yansırken, bir görüntü izleyenlerin aklında soru işareti bıraktı.. Hakan'ın eşi Gizem Hatipoğlu hamile mi?

Survivor fragmanında büyük sürpriz: Hakan Hatipoğlu'nun eşi Gizem hamile mi?

Yarışmacıların aileleri ve sevdikleriyle birlikte zaman geçirme şansını yakaladıkları ödül oyununda kazanan taraf olan gönüllüler takımı sevdikleriyle hasret giderdi. Kameralara yansıyan görüntülerde duygusal anlar yaşanırken, fragmanın sonunda yayınlanan bir görüntü izleyenlerin aklına 'Gizem Hatipoğluhamile mi?' sorusunu getirdi.

Sosyal medyada dün akşam özellikle bu konuda birçok tweet atılırken, Gizem'in hamile olup olmadığı yarışmacıyı sevenler tarafından merak edildi.

'ŞAKA MI BU?'

Fragmanın sonunda çıkan Hakan ve Gizem Hatipoğlu bir odada buluşuyor ve Gizem, Hakan'a bir şey söyledikten sonra Hakan, 'şaka mı bu' diyerek ağlamaya başlıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ