MENÜ

Survivor'da kim elendi?  Turabi, Mustafa Kemal, Merve mi?

Survivor'da heyecan dorukta. Bu akşam gerçekleştirilen konsey sonrası bir kişi daha Survivior'a veda etti. Mustafa Kemal, Turabi ve Merve eleme adayları arasındaydı. Elenen isim Mustafa Kemal Kurt oldu.

Survivor'da kim elendi?  Turabi, Mustafa Kemal, Merve mi?


Survivor'da finale yaklaştıkça heyecan artıyor. Bu hafta yine eleme heyecanı yaşandı. Eleme potasında iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımının oyuncuları vardı. Mustafa Kemal, Turabi ve Merve eleme adayları arasındaydı. Bu 3 isimden biri Survivor adasına veda etti ve finale kalma şansını yitirdi.

Survivor'da kim elendi?


Mustafa Kemal, Turabi ve Merve eleme adayları arasındaydı. Survivor'a veda eden isim Mustafa Kemal Kurt oldu.

Dokunulmazlık oyununu Hangi takım kazandı?

Heyecanın hız kesmeden sürdüğü Survivor’da dokunulmazlık oyunu bu akşam yine kıran kırana mücadelelere sahne oldu. Survivor'da oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda kazanan takım, oldukça zorlu ve yorucu bir parkurda yarışan yarışmacılarının nefes kesen mücadelesinin ardından belli oldu. İkinci dokunulmazlık oyununun galibi dün olduğu gibi gönüllüler takımı oldu.

Mustafa Kemal Kurt kimdir?

Mustafa Kemal Kurt Crossfit Antrenörüdür. Türkiye Milli Takımı Rugby oyuncusu ve kaptanıdır. Bulgaristan Avrupa Rugby Şampiyonası katılmıştır. Mustafa Kemal Rugby sporu ile ilgileniyor.

Rugby güç gerektiren bir spordur. 15 kişiden iki takım ve 40 dakikalık iki devre halinde oynanan oyunda oyuncu elindeki topu ileri pas vermeden kale çizgisinin arkasına geçirmeye çalışır. Hayatı başarılar ile dolu olan Mustafa Kemal Kurt çok güçlü bir oyuncudur. Ormanı doğayı ve ateş yakmayı çok seven biridir.

Survivorda kim elendi  Turabi, Mustafa Kemal, Merve mi


Turabi Çamkıran kimdir?

1987 yılında Mersin'de doğdu. Aslen Kahramanmaraşlı. Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yaptı. Meslek olarak da terzilik yapıyordu. Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi’nde okuyup mezun olamayınca Survivor Allstar’dan sonra dışardan okuyup liseyi bitirmiştir. Turabi Çamkıran, Mersin’de amatör şekilde tekvando, box ve muay thai ile uğraştı.

Daha sonra profesyonel olarak “Muay Thai”yi yerinde öğrenme isteği ile Tayland’a gitti. Burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Aynı zaman da MMA (kafes dövüşü) maçlarında da birçok ülkede müsabakalara katıldı. Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4.sezon “Benimle Dans Eder misin ?” dans yarışmasına katıldı. 2013 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler’in olduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yarışmaya katıldı. 2014 Survivor yarışmasının birincisi oldu. Ardında Survivor All Star’a katılan Çamkıran, yine birincilik koltuğunda yer aldı.

Survivorda kim elendi  Turabi, Mustafa Kemal, Merve mi


Merve Aydın kimdir?

Merve Aydın, 17 Mart 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy’de doğdu. ENKA spor kulübünün sporcusu olan Survivor Merve Aydın, 2008 yılında Dünya Gençler Atletizm Şampiyonasında 800 metre yarışında üçüncü gelerek gümüş madalya kazanmıştır. 2011 yılında İzmir’de yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası-A Grubu 4x400 m bayrak yarışında birinci oldu. Yine 2011 yılında da Çek Cumhuriyetinde yapılan Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazanmıştır. Yine Çin’de yapılan 2011 yılında Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 bayrak yarışında 3.lük elde ederek gümüş madalya kazanmıştır. 2012 yılında Londra’da yapılan Dünya Salon Atletizm Şampiyonası kadınlar 800 metre seçmelerinde yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35'lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirdi.

Survivorda kim elendi  Turabi, Mustafa Kemal, Merve mi

Haberin Devamı
YORUM YAZ