MENÜ

Survivor'da kim elendi? İşte adaya veda eden isim

Acun Ilıcalı'nın reyting rekorları kıran programı Survivor'da bir yarışmacı daha hayallerine veda etti. All Star takımının son dokunulmazlık oyununu kaybetmesi üzerine Nihat Doğan, Damla Can ve Murat Ceylan, ada konseyine çıktı. Yapılan SMS oylaması sonrası bu üç isimden bir kişi adaya veda etti. Survivor hayranları 'Survivor'da kim elendi' sorusunun cevabını merak ediyor. Detaylar haberimizde...

Survivor'da kim elendi? İşte adaya veda eden isim

Survivor 2018'de dün gece dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayları belli oldu. Bu hafta Survivor'da kimin eleneceği büyük merakla bekliyordu. Bu hafta Survivor 2018'de dokunulmazlık ödülünü kazanan takım Gönüllüler oldu. Dokunulmazlığı kaybeden All Star takımında yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazdı ve yarışmacıların oyları sonucunda ilk eleme adayı Nihat Doğan, bireysel dokunulmazlık sahibi Turabi Çamkıran'ın kararıyla ikinci eleme adayı Damla Can ve haftanın performans birincisi Sema Aydemir'in kararıyla üçüncü eleme adayı da Murat Ceylan oldu. İsimlerin belirlenmesinin ardından Nihat, Damla ve Murat için SMS oylaması yapıldı.


Survivor'da bu hafta kim elendi?


Survivor'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı 3 isim arasından çıktı. 11 Mart 2018 Pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden All Star takımında Nihat Doğan, Damla Can ve Murat Ceylan, ada konseyine çıktı. 12 Mart Pazartesi günü halk oylamasında en az oyu alan Nihat Doğan adaya veda etti.

Survivorda kim elendi İşte adaya veda eden isim



Nihat Doğan kimdir?

Nihat Doğan, 13 Şubat 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Henüz 15 yaşındayken babasını kaybeden Doğan, aile büyükleri tarafından Muş'a götürülmek istedi ancak gitmek istemediğinden dolayı İstanbul'da kaldı. İstanbul Avcılar'da bir çay bahçesinde istek üzerine şarkı söyleyen Doğan, orada bulunan ve Almanya'da ikamet eden bir çiftin önerisiyle Almanya'ya gitti. Ancak Almanya'da istediği başarıyı yakalayamayacağını düşünüp yeniden Türkiye'ye döndü. Müzik kariyerine 1994 yılında Kırdın Kalbimi adlı albümüyle başlayan Nihat Doğan, 2011 yılında Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur.

Survivorda kim elendi İşte adaya veda eden isim


Haftanın en iyileri

Erkekler:
Ramazan, Adem

Kadınlar: Sema, Nagihan

Dokunulmazlık oyunu kazanan takım Gönüllüler oldu. All Star 6-10 Gönüllüler

Acun: Dominik’te Survivor’a yakışan bir dokunulmazlık mücadelesi oldu.

Nagihan: Sakatlığımdan sonra toparlanmaya başladım. Hazırlanıp geldim fakat karşı takımda iyi oyuncular olduğu için geri planda kaldım. Psikolojik olarak etkilendim. Ben görev insanıyım. Hangi takımda olduğumun önemi yok. Faydam dokunduysa ne mutlu.

İşte Survivor eleme adayları...

Oylama sonucunda ilk eleme adayı belli oldu. Oylamada Nihat (5), Sahra (3), Murat(1), Damla(1) yazıldı ve ilk aday Nihat oldu. Bireysel dokunulmazlık sahibi Turabi ikinci adayı Damla olarak belirledi. En iyi performansa sahip Sema ise Murat dedi ve üçüncü aday da belirlendi.Belirlenen üç isimden biri SMS oylaması sonucu adaya veda edecek. Adaya veda edecek isim yeni bölümde belli olacak.

Survivor'a 4 isim daha katıldı

TV8'in reyting rekortmeni yarışması Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, resmi Instagram hesabından az önce 4 yeni ismin Survivor'a katıldığını duyurdu. Yeni katılan yarışmacıların 2'si Ünlüler, 2'si ise Gönüllüler takımında mücadele edecek. Ilıcalı, yaptığı açıklamada: "All Star ve Gönüllüler takımına katılan yeni yarışmacılarımıza başarılar diliyorum." dedi.

Survivor'da yeni yarışmacılar kimler?

Survivor 2018'de Acun Ilıcalı'nın açıkladığı yeni yarışmacıların isimleri ve yarışacakları takımlar ise şöyle:

All Star: Elif Şadoğlu ve Yiğit Dikmen.

Gönüllüler: Mustafa Kemal Kurt ve Batuhan Buğra Eruygun.

Bireysel dokunulmazlığı Turabi kazandı

Dokunulmazlık oyununu kaybeden All Star yani ünlüler takımı, bireysel dokunulmazlık oyununu oynadı. Ünlüler takımından Turabi Çamkıran, bireysel dokunulmazlık oyununu kazanarak bu hafta adada kalmayı garantiledi. Haftanın en iyi performansının sahibi Sema'da ikinci dokunulmazlık kolyesinin sahibi oldu.

Survivorda kim elendi İşte adaya veda eden isim


Survivor'da Nagihan değişikliği...

Acun Ilıcalı oyun öncesi herkesi şaşırtan bir değişikliği açıkladı. Gönüllüler takımında Hakan'ın oyunlara ne zaman döneceği henüz netleşmezken Melih'in sakatlık durumu nedeniyle Survivor'a devam edemeyeceği kesinleşti. Daha önceden de Gönüllüler takımında yer almak isteyen Nagihan'ın Gönüllüler takımına geçmesine karar verildi.
Bu karar takım arkadaşları tarafından büyük şaşkınlık yarattı.

Survivorda kim elendi İşte adaya veda eden isim


Yarışmacıların yerleri değişiyor.

Acun Ilıcalı dün akşamki konseyde sürpriz bir değişikliği daha açıkladı. Yarışmacıların kaldığı adalarda birtakım sıkıntıların yaşanması nedeniyle can güvenliği açısından farklı sahillerde kalmalarına karar verildiğini açıkladı. Yarışmacıların kaldıkları yerler değişiyor.

Melih Özkaya ayrılmak zorunda kaldı.

Survivor 2018'de yaşanan talihsizliklere bir yenisi eklendi, Gönüllüler takımından bir kişi ayrılmak zorunda kaldı. Ilıcalı, Melih Özakaya'nın akubetini şu sözlerle dile getirdi: 'Melih Survivor'da devam edemeyecek. Sakatlığının durumu Survivor'a devam etmesine imkan tanımıyor. Çok geçmiş olsun kendisine. Çok sevdiğimiz bir yarışmacıydı. Efendiliğiyle gönüllülere taht kurdu. Maalesef geçirdiği sakatlığın durumu tahmin ettiğimizden de ciddi olduğu için, doktorumuz tarafından Survivor'a devam edemeyeceği açıklandı. Melih için Survivor bitmiş oldu' dedi.

Melih Özkaya kimdir?


Survivor gönüllüler takımında yer alan Melih Özkaya daha önce bir dizide oynamıştı. Annesi Münevver ve kızkardeşi Melis ile yaşayan Melih Özkaya İstanbul doğumlu. 1988 yılında dünyaya gelen Melih Özkaya şu an 30 yaşında. Yakışıklılığı ile dikkat çeken Melih Özkaya bunu ünlü olmak için dizi oyunculuğunda kullandı. Bakın Melih Özkaya'yı izleyici hangi diziden, spor meraklıları hangi takımdan hatırlıyor;

Melih Özkaya'nın oynadığı dizi : Oyunculuk kariyerine Melih Özkaya 2011 yılında kamera önü eğitimi alarak başladı. 2012 yılında Yer Gök Aşk dizisinin üçüncü sezonunda rol alan Melih Özkaya, çok başarılı olamadı. Oyunculuk eğitimini devam ettiren Melih Özkaya aynı zamanda voleybol sahalarında yer aldı.

Survivorda kim elendi İşte adaya veda eden isim


ocukluk yıllarından itibaren spor dalları ile ilgilenen Melih Özkaya amatör ve kısa vadeli çalışmalarının ardından profesyonel olarak voleybol oynamaya başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde alt yapısında oynayan Melih Özkaya 8 yıl süren profesyonel voleybol deneyiminden sonra 2. Lig voleybol takımlarında da yer almaya başladı.

Melih Özkaya, Tokat, Payas Belediye Spor, Tofaş, Diyarbakır, Sivas ve daha pek çok voleybol takımında oynadı. Melih Özkaya 3. Lig voleybol takımlarında da boy gösterdi.

Melih Özkaya'nın ailesi...

Melih Özkaya sevgilisi varsa da onu kameralardan uzak tutmayı başaran bir isim. Instagram hesabında annesi Mürvet Özkaya ve kızkardeşi Melih Özkaya ile olan paylaşımları dikkat çekiyor. Melih Özkaya'nın babasından hiç söz etmemesi dikkat çekiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ