MENÜ

Survivor'da büyük sürpriz! Survivor'da kim elendi? Survivor kim gitti?

Survivor 2018'de süprizler erken yaşanmaya başladı. Cumali Akgül, Gizem Kurtulan, Birsen Bekgöz ve Ramazan Kalyoncu bu hafta eleme adayları arasındaydı. Survivor severler Survivor'da kim elendi? Survivor kim gitti? sorularının cevabını aramaya başladı. Survivor'ın nefes kesen eleme gecesi ile ilgili detayları topladık.

Survivor'da büyük sürpriz! Survivor'da kim elendi? Survivor kim gitti?

Survivor 2018 nefes kesiyor. Her sezon olduğu gibi bu yıl da Survivor'da heyecan dorukta. 2. hafta dokunulmazlık oyununda yine heyecan doruktaydı. Büyük çekişmeye sahne olan dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı ve gönüllüler takımından 4 isim eleme potasına girdi. Bu akşam yapılan konsey ve eleme sonrası 1 kişi daha Survivor adasına veda etti. Survivor'da bu hafta kim elendi? Survivor'da haftanın en iyi yarışmacı kimler? Sorularının cevapları ve detaylar...

Survivor 2018'de bu hafta kim elendi?


Survivor 2018'de eleme heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyunu sonrası Gönüllüler takımından 4 isim eleme potasına girdi. Adaylar Cumali Akgül, Gizem Kurtulan, Birsen Bekgöz ve Ramazan Kalyoncu'ydu. Yapılan halk oylaması sonrası adaya veda eden isim Gizem Kurtulan oldu.


Haftanın en iyi performansı sergileyenleri


Erkekler: Ümit Karan, Adem Kılıçcı

Kadınlar: Yağmur Banda, Damla Can

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?


Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyununda oldukça kritik anlar yer aldı. Oynanan oyun tamamen güce ve dengeye dayanıyordu. İki takım yarışmacıları da adaya bir arkadaşlarının veda etmemesi için kıyasıya mücadele ettiler. Oldukça zorlu oyun bir ünlüler takımına bir de gönüllüler tarafına doğru gitti. Müthiş mücadelenin ardından ünlüler takımı tecrübesiyle oyunu almayı başardı ve bir kez daha dokunulmazlık oyununu kazanan taraf oldu. Böylece bu hafta da gönüllüler takımından bir kişinin veda edeceği kesinleşti.

Survivorda büyük sürpriz Survivorda kim elendi Survivor kim gitti

Survivor eleme adayları kimler oldu?


Survivor 2018'de bu hafta bir eleme konseyi heyecanı daha yaşandı. Dokunmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı bir kişinin ismini belirlemek için ada konseyine gittiler. Yapılan oylamada Birsen ve Gizem'in oyları eşit çıkınca otomatikman iki yarışmacı da aday oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Melih, Cumali'nin ismini söyledi ve Cumali 3. aday oldu. 4. elenme adayını belirleyen ise Yağmur oldu. Yağmur haftanın en iyi performans gösteren yarışmacı kolyesini kazanmıştı. Ramazan'ın ismini söyleyen Yağmur 4. adayı belirledi ve elenme adayları böylelikle Birsen Tokgöz, Gizem Kurtulan, Cumali ve Ramazan Kalyoncu oldu.

Survivorda büyük sürpriz Survivorda kim elendi Survivor kim gitti

Gizem Kurtulan kimdir?


23 Yaşında Bursa’da Uludağ Üniversitesi’nde fitness antrenörlüğü yapıyor. Uzun yıllar lisanslı olarak basketbol oynamış. Triatlon’da Türkiye üçüncüsü olmuş. 10 yıldır sporla uğraşıyor. 8 yıl lisanslı olarak sporla ilgileniyor.

Survivorda büyük sürpriz Survivorda kim elendi Survivor kim gitti

Birsen Bekgöz kimdir?


Almanya'nın Berlin şehrinde hayata gözlerini açan ancak aslen Ankaralı olan Birsen Bekgöz, 18 Ekim 1980 tarihinde doğdu. Enka’nın kısa mesafe koşucularından olan Birsen Bekgöz, lisansını Kıbrıs’ta bulunan Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde tamamladı. Türkiye'nin milli koşucularından biri olan Birsen Bekgöz, üç Türkiye rekorunun sahibi. Kariyeri boyunca birçok kez Türkiye Şampiyonluğu yaşayan Birsen Bekgöz, 200 metrede 2004 ve 2005, 400 metre engellide 2004, 2006, 2010 ve 2013 yıllarında zirvede yer alan isim oldu. 2004 yılında Cezmi Or Kupası'nda 400 metre engellide altın madalya kazanan Birsen Bekgöz, İspanya'nın Almeria kentinde 2005 yılında düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda 200 metre, 400 metre engelli, 4x100 metre bayrak koşusu ve 4x400 metre bayrak koşusu dallarında yarıştı.

Survivorda büyük sürpriz Survivorda kim elendi Survivor kim gitti

Cumali Akgül kimdir?


Cumali Akgül Iğdır doğumlu ve 32 yaşındadır. Evli ve dört çocuk babası olan Cumali Akgül, Survivor 2018 Gönüllüler takımının ilk yarışmacısıdır. Cumali, Iğdır’dan İstanbul’a 50 günlük yürüme serüveninden sonra Survivor kadrosuna dahil edildi.

Survivorda büyük sürpriz Survivorda kim elendi Survivor kim gitti

Ramazan Kalyoncu kimdir?


Rize’li. İstanbul’da yaşıyor. Modellik yapıyor. Diksiyon ve oyunculuk eğitimi almış. Fitness ile uğraşıyor. Survivor 2018'de ikinci hafta Birsen, Gizem, Cumali ve Ramazan'dan kimin eleneceği salı günü yapılacak programda belli olacak.

Survivorda büyük sürpriz Survivorda kim elendi Survivor kim gitti

Haberin Devamı
YORUM YAZ