MENÜ

SÜRPRİZ! Hakan Arıkan...

Süper Lig'de zor günler yaşayan ve teknik direktör İbrahim Üzülmez ile yeni bir sayfa açmaya çalışan Gençlerbirliği, tecrübeli kaleci Hakan Arıkan'la sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

SÜRPRİZ! Hakan Arıkan...

Sezon başı Kayserispor'la anlaşan ancak daha sonra aldığı ücretin fazla olması sebebiyle, sözleşmesi alacaklarına karşılık feshedilen Hakan Arıkan, ligde zor günler yaşayan Gençlerbirliği ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Deneyimli eldivenin halen Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Başkent ekibinin kadrosuna dahil olacağı ifade edildi.

Kısa bir süre önce takımın başına geçen teknik direktör İbrahim Üzülmez'in, Hakan'ın transferinde ısrarcı olduğu ve deneyimli kaleci ile de özel bir görüşme yaparak, transferi sonlandırdığı öğrenildi.

Futbolcuları taşıyan otobüs devrildi, 20 ölü 25 yaralı var!

Üzülmez bizzat istedi

İbrahim Üzülmez'in, Süper Lig'de teknik direktör olarak yaşayacağı ilk deneyimde kalesini tecrübeli bir isime emanet etmek için Hakan Arıkan'ı tercih ettiği ifade edildi.

33 yaşındaki tecrübeli kaleci geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Trabzonspor'da geçirmiş, sezon sonu ise Kayserispor'a geri dönmüştü. Hakan'ın ismi uzun süre Galatasaray ile de anılmış ancak Kayserispor yüksek bir bonservis bedeli talep edince, transfer gerçekleşmemişti.

Bilindiği üzere sezonun ilk yarısında alınan kötü sonuçların ardından Gençlerbirliği'nde sürekli teknik adam değişimi yaşanmış, son olarak İbrahim Üzülmez göreve getirilmişti.


İbrahim Üzülmez bu sezon Gençlerbirliği'nde görev yapan 5. teknik direktör olacak.

Başkent ekibinde bu sezon sırasıyla İskoç Stuart Baxter, Mehmet Özdilek, Mustafa Kaplan ve Yılmaz Vural teknik direktör olarak görev yapmış; ilk yarının bitimi ile birlikte İbrahim Üzülmez bayrağı devralmıştı.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ