MENÜ

Süper Loto sonuçları belli oldu! Süper Loto devretti mi?

Millipiyangoonline.com üzerinden gerçekleştirilen Süper Loto sonuçları belli oldu. Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan Süper Loto çekilişinde şanslı numaralar 11, 53, 5, 40, 26 ve 51 oldu. 19.319.834 TL'lik büyük ikramiye gelecek çekilişe devretti. İşte Süper Loto 13 Eylül Pazar sonuçları ve detaylar...

Süper Loto sonuçları belli oldu! Süper Loto devretti mi?

Süper Loto 13 Eylül Pazar sonuçları belli oldu. Milli Piyango TV Youtube kanalındancanlı olarak yayınlanan Süper Loto çekilişinde şanslı numaralar 11, 53, 5, 40, 26 ve 51 oldu. 19.319.834 TL'lik büyük ikramiye gelecek çekilişe devretti.

Haberin Devamı

SÜPER LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Süper Loto, 1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyundur. Süper Loto ile en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Süper Loto’yu online oynamak için www.millipiyangonline.com ve/veya Milli Piyango uygulaması üzerinden profil oluşturabilir ve hemen kupon oluşturmaya başlayabilirsin. Ayrıca en yakın Milli Piyango satış bayilerimizi ziyaret ederek, ikramiye ve kazanma oranı artarak yenilenen Süper Loto’yu oynamaya devam edebilirsin.

Kazanma oranı oynadığın kolon ve bildiğin numara adedine göre değişir:

  • Birinci kategori “6 bilen” için kazanan kombinasyonun 6 rakamının tamamı doğru tahmin edilmelidir.
  • İkinci kategori “5 bilen” için kazanan kombinasyonun 5 rakamı doğru tahmin edilmelidir.
  • Üçüncü kategori “4 bilen” için kazanan kombinasyonun 4 rakamı doğru tahmin edilmelidir.
  • Dördüncü kategori “3 bilen” için kazanan kombinasyonun 3 rakamı doğru tahmin edilmelidir.
  • Beşinci kategori “2 bilen” için kazanan kombinasyonun 2 rakamı doğru tahmin edilmelidir.

Kolonları kendin doldurabilir, önceden oynanmış hazır bilet satın alabilir, oynayacağın rakamı doğrudan bayiye söyleyebilir veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele rakam seçtirebilirsin.

Haberin Devamı

Arkadaşlarınla Ortak Bilet satın alabilirsin. Bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına Ortak Bilet denir. Ortak Biletler de satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır.

Süper Loto çekilişleri her hafta Salı, Perşembe ve Pazar günleri yapılır. Süper Loto çekilişlerini YouTube Kanalı xxx üzerinden canlı olarak izleyebilir veya sonuçlar sayfasından çekiliş sonuçlarını takip edebilirsin.

Oynadığın her kolon sadece 3 TL’dir.

18 yaşından büyük olan herkes Süper Loto oynayabilir.

Süper Loto Oyun kurallarını daha detaylı incelemek için buraya tıkla!

YORUM YAZ