MENÜ

Süper Lig'in kralı Aboubakar!

Soru işaretleriyle Kara Kartal'a dönen Aboubakar kendisine güvenenleri yanıltmadı. Son 4 maçta 5 golü bulunan Kamerunlu yıldız, Erzurum'u da boş geçmeyerek, 2 kez ağları sarstı. Son 5 sınavda 7, ligde ise toplamda 8 gole ulaşan tecrübeli oyuncu krallık yarışında da zirveye yerleşti.

Süper Lig'in kralı Aboubakar!

2016-2017 sezonunda Porto'dan kiralanan ve 1 dönemlik performansıyla Siyah-Beyazlılar'ın şampiyonluğunda büyük rol oynayarak taraftarın sevgilisi olan Vincent Aboubakar eski günlerini aratmıyor. Sakatlık problemleri sebebiyle 4 yıl aradan sonra Beşiktaş'a soru işaretleriyle dönen Kamerunlu forvet kendisine güvenenleri yanıltmadı. Ligde oynadığı son 4 maçta 5 golü bulunan 28 yaşındaki oyuncu, Erzurum'u da boş geçmedi.

Haberin Devamı

Eleştirileri boşa çıkarttı

Yıldız oyuncu 59'da penaltıdan ve 71'de ceza sahası içerisinden şık vuruşla attığı gollerle galibiyette büyük rol oynadı. Son 5 maçta 7, ligde ise toplamda 8 gole ulaşan Aboubakar krallık yarışında da zirveye yerleşti. Performansıyla parmak ısırtan başarılı oyuncu, sezon başındaki eleştirileri de boşa çıkarttı.

YORUM YAZ