MENÜ

Süper Lig'deki en özel 90 dakika!

Kümede kalma mücadelesi veren Ankaragücü ile Bursaspor çok kritik bir karşılaşmaya çıkacak, ancak sonuç ne olursa olsun bugün kazanan Türk Futbolu olacak. Saat 19.00’da tüm taraftar grupları Eryaman Stadı’ndaki yerini alacak; geçen hafta hayatını kaybeden iki Ankaragücü taraftarının anısına birlik-beraberlik mesajı yollanacak.

Süper Lig'deki en özel 90 dakika!

Antalya deplasmanı dönüşünde meydana gelen trafik kazasında, Ankaragücü taraftarları Eren Açıkgöz ve Mert Turgut Çakır’ın yaşamlarını kaybetmesi Türk Futbolu’nu yasa boğmuştu. 17 ve 19 yaşında hayata gözlerini yuman Eren ile Mert, Ankaragücü-Bursaspor maçında, bugün en güzel şekilde anılacak. Vahim olay sonrası tüm taraftar gruplarıyla husumeti bitirdiklerini açıklayan Ankaragücü taraftarının çağrısı üzerine, iki taraftarın cenazesine Anadolu’nun dört bir yanından pek çok futbolsever akın etmişti. Bu dosluk rüzgarı, saat 19.00’da Eryaman Stadı’nda başlayacak maçta kaldığı yerden devam edecek. Adana’dan, Sakarya’dan, Konya’dan, Eskişehir’den taraftar grupları bugün tribündeki yerlerini alacak, Eren ile Mert’in anısına birlik-beraberlik mesajı yollanacak.

Haberin Devamı

Süper Ligdeki en özel 90 dakika

20 bin siyah tişört

22 bin kişilik Eryaman Stadı’nda bu maçın biletleri tüm Passolig kartlarına açılırken, tribünler tıklım tıklım olacak. Ankaragücü Yönetimi, üzerinde “Mert / Eren Unutmayacağız” yazılı 20 bin siyah tişörtü taraftarlara dağıtacak. Bu karşılaşmanın tüm hasılatı da hayatını kaybeden iki tarafın ailesine bırakılacak.

YORUM YAZ