MENÜ

Süper Lig Emircan'ın peşinde

Emircan Altıntaş... 1.Lig’in en dikkat çeken genç oyuncularından biri olan Ümraniyespor’un yıldızı, son Balıkesirspor maçında da gol attı. Devre arasında Bursaspor ve Rize’nin istediği Emircan’ın talipleri her geçen gün artıyor.

Süper Lig Emircan'ın peşinde

Ümraniyespor’da 2016-2017 sezonunda yıldızı parlayan ve çıktığı ilk 12 maçta 6 gol, 3 asistle göze batan Emircan Altıntaş, sonrasında ayağa kırılmasına rağmen pes etmedi savaştı, kaldığı yerden devam etmeye başladı. Geçen sezon istikrarlı bir görüntü çizip 30 maçta 5 gol, 5 asistle oynayan genç kanat oyuncusu, bu yıl da Ümraniyespor’un hatta 1.Lig’in en dikkat çeken isimlerinden biri. Türkiye Kupası’ndaki Fenerbahçe maçlarında şov yapan 23 yaşındaki Emircan, Ümraniyespor’un son Balıkesir galibiyetinde de attığı golle yıldızlaştı.

Haberin Devamı

Ocak ayında Bursaspor, Rizespor ve Gençlerbirliği’nin istediği ancak kulübü Ümraniyespor’un satmadığı başarılı futbolcunun talipleri her geçen gün artıyor. Emircan bu performansını sürdürürse, sezon sezonunda Süper Lig’e gitmesi kesin gibi gözüküyor.

YORUM YAZ