MENÜ

Süper Lig ekiplerinin eski gözdesi Marko Livaja, Hajduk Split'te yeniden doğdu!

Geçmiş dönemde Süper Lig ekiplerinin transfer gündemini fazlasıyla meşgul eden fakat sürpriz bir tercihle ülkesine Hajduk Split'e giden Marko Livaja, bu sezon gösterdiği performansla büyük bir çıkış yakaladı.

Süper Lig ekiplerinin eski gözdesi Marko Livaja, Hajduk Split'te yeniden doğdu!

AEK forması giydiği dönemde Süper Lig'in dört büyükleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un ilgilendiği Marko Livaja, 2021'in başında sürpriz bir şekilde ülkesi Hırvatistan'a dönmüştü. Livaja, Hajduk Split forması altında sergilediği performansla adeta yeniden doğdu.

Haberin Devamı

AEK'dan Hajduk'a transfer olduğunda 6 aylık bir anlaşma yapmıştı ki istediği takıma sezon sonu gidebilmesi adına bir hamle olarak görülmüştü. Fakat Livaja, Hırvat ekibinde kalmayı tercih etti ve şu anda harika bir sezon geçiriyor.

'Türkiye'ye gidiyordu'

Hırvat gazetesi Večernji list, Livaja'nın formuna ilişkin uzun bir yazı paylaşırken Trabzonspor'un onu istediğini ve Türkiye'ye gitmesinin beklendiği o dönemde Hajduk ile anlaşması sonucunda büyük bir sürpriz yaşandığını belirtti. Hajduk'ta sadece 6 ay kalıp ayrılması beklenirken devam etmesinin ise çok daha büyük bir sürpriz olduğu aktarılıyor.

Bu sezon Hajduk Split formasıyla toplam 25 maça çıkan Livaja; 22 gol, 5 asist ile oynadı ve 99 dakikada 1 gol ortalaması yakaladı. Millî takımda da şans bulan 28 yaşındaki forvet, Dünya Kupası Avrup Elemeleri'nde 7 maçta 203 dakika süre alırken 2 gol, 1 asistlik skor katkısı yaptı.

Haberin Devamı

Süper Lig ekiplerinin eski gözdesi Marko Livaja, Hajduk Splitte yeniden doğdu

YORUM YAZ