MENÜ

Sultanlar üzdü: 3-0

Azerbaycan zaferiyle Avrupa Şampiyonası'na moralli başlayan Milli Takımımız dün herkesi şaşırttı. İkinci maçında Hırvatistan'a 3-0 yenilen kızlarımız, gruptan çıkma şansını zora soktu

Sultanlar üzdü: 3-0

Avrupa Şampiyonası’nda Filenin Sultanları için her şey çok güzel başlamıştı. Azerbaycan karşısında zaman zaman korkulu anlar yaşasak da Millilerimiz, oyunun kontrolünü hemen ele alıp, maçı kazanmayı başarmıştı. Herkes, Ay-Yıldızlılar’ın dün de ikinci maçında Hırvatistan’ı set vermeden yeneceğini düşünüyordu ancak işler istediğimiz gibi gitmedi. Bloklarda neredeyse yokları oynayan Ay-Yıldızlılar, Hırvatistan’a 3-0 yenilerek, bırakın grup liderliğini, gruptan çıkma şansını da zorlaştırdı. İlk sette Eda’nın bloklarıyla Türkiye toparlansa da Hırvatistan 25-21 kazanarak, 1-0 öne geçti. Azerbaycan maçının aynısı olur umuduyla başladığımız 2. sette ise, başa baş geçen bir mücadele vardı. Ancak bloklarda sıkıntı yaşayan ve çapraz hücumlarda bir türlü sayı bulamadığımız bu bölümü de 25-23 kaybeden Sultanlar, 2-0 geriye düştü. Hırvatistan’da Vakıfbank’tan tanıdığımız Poljak’ın yanı sıra Topic, Miletic ve Alajbeg gibi isimlerin etkili olmasıyla rakibimiz son seti de vermeyerek 3 puanı kaptı.

Haberin Devamı

Bugün işimiz zor

Türkiye, bugün zorlu bir maça çıkacak. Millilerimiz son şampiyon İtalya’dan puan kapabilmek için TSİ 21.30’da karşı karşıya gelecek. Mücadele NTVSpor’dan naklen yayınlanacak.

YORUM YAZ