MENÜ

Sultanlar kaldığı yerden

Filenin Sultanları sahne aldı. Millilerimiz, 2013 FIVB Dünya Grand Prix'sine zaferle başladı. C Grubu'nda yer alan Türkiye, ilk maçında Cezayir'i set vermeden rahat bir oyunla yendi.

Sultanlar kaldığı yerden

Uluslararası Voleybol Federasyonları Birliği (FIVB) tarafından düzenlenen Dünya Bayanlar Grand Prix’sinde C Grubu elemeleri dün Ankara’da başladı. Türkiye, gruptaki ilk maçında Cezayir’i 3-0 yendi. İlk kez bir Afrika takımını yer aldığı turnuvada, İtalyan antrenör Massimo Barbolini yönetimindeki A Milli Takım, zayıf rakibi Cezayir’i karşısında galibiyet almakta zorlanmadı. A Milliler, baştan sona üstün götürdükleri maçta teknik molaları, ilk sette 8-2 ve 16-6, ikinci sette 8-3 ve 16-11, üçüncü sette ise 8-5 ve 16-9 önde tamamladı.

Bugünkü rakip Tayland

Karşılaşmadan 3-0 galip ayrılan ay yıldızlı ekip, elemelere iyi bir başlangıç yapmış oldu. C Grubu’nda günün ikinci maçı Tayland ile Japonya arasında oynandı. Japonlar, mücadeleyi 3-0 kazandı. Türkiye, gruptaki 2. maçında bugün 17.00’de Tayland ile karşılaşacak. Mücadele NTVSpor’dan naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ