MENÜ

Süleyman Seba hastaneye kaldırıldı

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Süleyman Seba hastaneye kaldırıldı

Doğan Haber Ajansı'nın son dakika haberine göre Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Adapazarı'nda bulunan Seba, öğle saatlerinde rahatsızlanarak yeğeni Tayfur Havutçu tarafından İstanbul'daki Fulya Acıbadem Hastanesi'ne getirildi.

'Seba'nın tehlikeli bir durumu yok'

Acıbadem Fulya Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Reha Baran, Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Doç. Dr. Reha Baran, Seba'nın şu anda tehlikeli bir durumunun olmadığını belirterek, "Zattüre bulgusu yok, ama ateşin nedenini araştırıyoruz. 3-4 gün yoğun bakımda tutup, inşallah sağlıklı bir şekilde taburcu etmeyi planlıyoruz" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da, Seba'yı ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, "Kendisi ateşlendiğinde Tayfur Hoca yanındaydı. Tayfur Hoca arabasıyla buraya getirdi. Filmleri çekildi, göğsüne bakıldı. Şu anda ateşi var ve birkaç gün yoğun bakımda kalacak. Hayati bir tehlikesi yok. Bize intikal etmiş endişe edilecek bir durum yok" diye konuştu.

Seba'yı ziyaret eden Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ise "Süleyman ağabey farklı bir insan. Onun sağlığı bizim için çok önemli. Ayın 5'inde onun için özel bir gün hazırlanmıştı. Biraz geciktirebiliriz belki. Süleyman ağabey dalya yapsın istiyoruz yürekten. Ciğerlerinde bir sorun olmaması bizi sevindirdi. Kendisine sağlık diliyorum" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ