MENÜ

Süleyman Hurma'dan açıklama!

Spor Toto Süper Lig'de son 4 maçından yenilgiyle ayrılan Trabzonspor'da, kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma, "Bir şeyler eksik ama bu sürecin üstesinden kalkabilmek için biraz desteğe ihtiyacımız var. Biz takım olarak bu dönemi aşacağımıza inanıyoruz" dedi.

Süleyman Hurma'dan açıklama!

Trabzonspor Spor Direktörü Süleyman Hurma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, art arda gelen mağlubiyetler sonrası çok yoğun şekilde eleştirildiklerini ifade ederek, "Eleştirilerin altından kalkmamız gerekiyor. Çünkü kaliteli bir takımımız var. Milan’da, Chelsea’de, Lazio’da, Sevilla’da oynamış oyuncularımız takımda var. Kadromuzda bulunan tüm oyuncularımız kaliteli. Bir şeyler eksik ama bu sürecin üstesinden kalkabilmek için biraz desteğe ihtiyacımız var. Biz takım olarak bu dönemi aşacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Onur Kıvrak: Maça gidip ne yapacağım

Hurma, bazı eleştirilerin takımı yıpratmak için yapıldığını da kaydederek, "Kesinlikle bir mazeretin arkasına sığınmak istemiyorum. Kaybettiğimiz maçlarda şansızlık da peşimizi bırakmadı. Bu şansızlık bir sezon boyunca bizimle olacak diye bir şart yok" değerlendirmesinde bulundu.

Takım olarak bir galibiyete ve morale ihtiyaç duyduklarını belirten Hurma, "Şu anda tek düşüncemiz Medicana Sivasspor maçı ve bu maçı kazandığımız takdirde bazı şeylerin yoluna gireceğine inanıyoruz" ifadesini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ