MENÜ

Süha Sidal: Hedef 3'üncülük

Bursaspor Teknik Menajeri Süha Sidal, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, "Hedefimiz ligi 3'üncü bitirmek" dedi.

Süha Sidal: Hedef 3'üncülük

Ligde son haftalara girilirken ligi en iyi şekilde bitirmek istediklerini dile getiren Süha Sidal, şunları söyledi:

"Şu aşamadan sonra hedefimiz ligi 3'üncü bitirmek. Ligi 3'üncü bitirdiğiniz zaman önümüzdeki sezon sezonu biraz daha geç açmanız söz konusu. Eğer Avrupa'ya 4'üncü olarak bitirip de giderseniz, ligi çok erken, hatta çok kısa bir süre ara verip hemen antrenmanlara başlamanız söz konusu. 3 Temmuz'da maçınız var, 4'üncü bitirirseniz. Olmazsa bir 15-20 gün sonra maçınız var. Yani 20 gün daha ileri atma durumunun söz konusu bu yüzden ligdeki bitiriş sıramız çok önemli. Biz de bunun bilincindeyiz. Teknik heyetimiz olsun, sporcularımız olsun biz ligi 3'üncü olarak bitirmek istiyoruz. Açık ve net olarak bunu söylüyorum. Hedefimiz bu ve bu doğrultuda ilerliyoruz. Bundan sonra puan kaybı yaşamadan gidersek eğer Kasımpaşa'yı geçer, Beşiktaş'ı da yakalarız diye düşünüyorum. Biz her maça aynı ciddiyetle çıkıp 3 puan için oynayacağız."

"RAKİPLERE KORKU VERİYORUZ"

Süha Sidal, "Hedefiniz var ise fikstürden korkmayacaksınız" derken, şöyle devam etti:

"Biz fikstürden korkmuyoruz. Hafta hafta değerlendirmek çok önemli. Çünkü takımların her hafta pozisyonları değişik olabiliyor, motivasyonları farklılaşabiliyor. Ancak ben hep diyorum, mühim olan biziz. Biz iyi olup, 3 puanı aldığımız zaman bizim için bir sorun yok. Şu andaki pozisyonumuz gayet iyi durumda. Rakiplerimize korku verir durumda. Çünkü biz de biliyoruz ki herkes şu anda bizi düşünüyor. Bursaspor'un oyunsal baza dayalı güzel bir çıkışı var. Sakatlıklar belimizi büküyor, sakatlıklar olmasa bizim için hiçbir sorun yok. Biz hiçbir rakipten korkmuyoruz. Takımımızın havası iyi, fiziksel olarak da iyi bir duruma geldi. Taktiksel olarak da hocamıza alıştılar, onun dediklerini birebir uygulamaya başladılar."

"BENİM BİLE ÇIKIP OYNAYASIM GELDİ"

Mersin İdmanyurdu maçı öncesi teknik Hikmet Karaman'ın takımı çok iyi motive ettiğini belirten Süha Sidal, "Maç toplantısında çok güzel bir konuşma yaptı. Benim bile çıkıp oynayasım geldi. Toplantının ardından herkes bir araya geldi, birbirlerine bir şeyler demeye başladılar. Bunlar takımımızın havaya girdiğinin bir göstergesi" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ