MENÜ

Sudan ucuz kahraman Yusuf Yazıcı

Bursaspor maçındaki müthiş futbolunu attığı nefis golle süsleyen Yusuf Yazıcı, her karşılaşmada değerini katlıyor. Yılda 250 bin TL’ye oynayan ve bu rakamın neredeyse 10 katını 1 gecede çıkartan genç yıldız için yönetim yeni bir iyileştirme düşünüyor.

Sudan ucuz kahraman Yusuf Yazıcı

Trabzonspor’un Bursaspor galibiyetinde tüm takımın ortak çabası söz konusuydu ama başrole hiç kuşku yok ki Yusuf Yazıcı çıktı. Müthiş performansını attığı mükemmel golle süsleyen Bordo- Mavililer’in genç yıldızı, değerini de katlamayı başardı. Avrupa’nın birçok devi tarafından yakından takip edilen ve sezon sonunda ciddi talipleri olması beklenen milli futbolcu, mücadelenin ardından gurur doluydu. Bu sezon 16 maçta Trabzonspor forması giyen ve 3 gol 3 asistlik bir form grafiğine ulaşan Yusuf Yazıcı, ekonomik olarak da takımına büyük katkı sağladı.

Standardın altında

Öyle ki, Trabzonspor’da 5 yıllık yeni sözleşme imzalayan (2022’ye kadar) Yusuf Yazıcı’ya yönetim iyileştirme yapmış, yıllık kazancını 250 bin TL’ye çıkarmış ve bir de ev almıştı. Ancak tüm bunlara rağmen başarılı oyuncunun aldığı ücretin hem takım hem de Türkiye standartlarının çok çok altında kaldığını söylemek mümkün.

Düzenleme olabilir

Şu anki performansıyla başta Abdülkadir Ömür olmak üzere alt yapıdan gelen ve gelmesi muhtemel birçok futbolcunun da önünü açan Yusuf Yazıcı’nın, Bursaspor maçında attığı son gol bile yıllık ücretini neredeyse 10’a katlıyor. Bu şartları göz önünde bulunduran Bordo-Mavili idarecilerin en kısa zamanda başarılı futbolcunun ücretinde yeni ve daha iyi bir iyileştirme yapması bekleniyor.

Taraftara teşekkür

Yusuf Yazıcı, sahaya çıktığı ilk günlerden bu yana kendisini inanılmaz bir şekilde destekleyen ve Bursaspor mücadelesinde de büyük ilgi gösteren Trabzonspor taraftarını unutmadı. Başarılı futbolcu, 90 dakikanın ardından Bordo- Mavililer’e seslendi. “Bana ve takım arkadaşlarıma gerek tribünde gerekse mesajlarıyla destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Seriye devam ediyoruz ve sürdürmek için de elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullanan Yusuf, benzer bir mesajı sosyal medyadan da paylaştı.

Kucka anlatmış!

Maç içindeki bir görüntü başta Trabzonsporlular olmak üzere sporseverlerin tepkisini çekmişti. O anlarda Kucka, serbest vuruşta topun başına geçen Yusuf Yazıcı’yı elinin tersiyle itmiş ve Okay’ı çağırmıştı. Bu tavır saha içinde bir krize dönüşmese de sosyal medyadaki yansımalardan rahatsız olan Kucka’nın genç takım arkadaşıyla görüştüğü ve pozisyondaki niyetinin kötü olmadığını anlattığı öğrenildi. Deneyimli futbolcunun bu tavrı Yusuf Yazıcı’nın da kırgınlığını kısa sürede ortadan kaldırdı.


Trabzonspor'da Kucka ile Yusuf Yazıcı gerginliği

Haberin Devamı
YORUM YAZ