MENÜ

Suat Kılıç tribün liderleriyle buluştu

Bakan Suat Kılıç, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Bursaspor ve Trabzonspor'un tribün liderleriyle biraraya geldi.

Suat Kılıç tribün liderleriyle buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Bursaspor ve Trabzonspor’un tribün liderleriyle biraraya geldi. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun İstinye’deki tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya Bakan Kılıç’ın yanı sıra Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve tribün liderlerinin katıldığı, sohbetin sahur vaktine kadar sürdüğü bildirildi. Bakan Kılıç ile sahur yapan taraftarların, yeni futbol sezonunda şiddetten uzak duracaklarına dair birbirlerine söz verdikleri öğrenildi. Taraftar gruplarının önde gelen isimlerinin şikayetlerini ve önerilerini dinleyen Suat Kılıç’ın, Almanya’da "Taraftar Birliği" adıyla bir
yapının olduğuna dikkati çektiği ve benzer bir yapının Türkiye’de oluşturulabileceğini, bu yapıya bakanlık olarak destek verebileceklerini ifade ettiği kaydedildi.

Tribün liderlerinin 6222 sayılı yasadan geri dönüş olup olmayacağı yönündeki sorusunu yanıtlayan Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç’ın, yasanın tavizsiz bir şekilde uygulanacağını ve yasanın kaderini taraftar gruplarının bu sezon sergileyeceği performansın belirleyeceğini aktardığı ifade edildi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ